Benzineprijzen stijgen naar hoogste niveau in bijna vijf maanden

Vanaf zaterdag zal benzine aan de pomp duurder zijn. Dat heeft de FOD Economie vrijdag gemeld. 

Meer krantenkoppen in België

Vijf doden bij passage tornado’s in VS

Zeker vijf mensen zijn om het leven gekomen in een van de vele tornado’s die een deel van de Great Plains, in het centrum van de Verenigde Staten, hebben geteisterd. Dat is zondag vernomen van de lokale autoriteiten.

Lees meer »

Grootste energieleverancier van het land wil klanten massaal op dynamische formules doen overschakelen: wat zijn de voordelen voor je factuur?

Energieleverancier Engie wil de komende jaren het aantal klanten dat stroom via dynamische tarieven afrekent, drastisch opdrijven. Dat maakt deel uit van de toekomststrategie tegen 2030, die kersvers CEO Vincent Verbeke voorstelt. Maar wat is zo’n dynamisch contract juist en hoe kan je er geld mee besparen op je energiefactuur?

Lees meer »

Fiscus vult dit jaar vier miljoen belastingaangiftes vooraf in

De fiscus stuurt dit jaar voor de aangifte van de personenbelasting vier miljoen voorstellen van vereenvoudigde aangifte uit, 150.000 meer dan een jaar geleden. Het aantal codes daalt met tien, zo meldde de federale overheidsdienst Financiën woensdag bij de voorstelling van de nieuwe aangifte.

Lees meer »

Rondtrekkende oplichtersbende in Turnhout veroordeeld omdat ze in hotels goud en bontjassen aftroggelden

De strafrechter in Turnhout heeft 3 Duitsers en een man uit Aalst veroordeeld voor oplichting. Ze kregen celstraffen tussen 14 en 20 maanden, deels met uitstel. Op koopdagen voor goud en bontjassen in hotels lichtten ze tientallen slachtoffers op. Ze betaalden veel te weinig geld voor aangeboden gouden juwelen. Voor bontjassen beloofden ze veel meer, maar dan kwamen ze niet

Lees meer »

Matthias Tass ontpopte zich tot betrouwbare center bij BC Filou: “Leuk om hier vertrouwd gezicht te zien”

Na vier seizoenen met Saint-Mary’s Gaels (Californië) in de eerste divisie van de Amerikaanse NCAA kende de Estse international Matthias Tass (2m09, 25) een moeilijk en onvolledig rookieseizoen dat eindigde met een operatie aan de rug. Dit seizoen ontbolstert hij tot een betrouwbare center in de BNXT League.
The post Matthias Tass ontpopte zich tot betrouwbare center bij BC Filou:

Lees meer »