Gio Vano is fier op zijn nieuwe schoenen met beertjes én pinkels erop

Schoenen spreken zanger Gio Vano uit Handzame aan. Niet zomaar schoenen, maar schoenen die een ander zelden aandoet.

Vorig jaar stelde Gio Vano zijn nieuwe rode schoenen voor in De Kippe in Merkem. Deze schoenen vielen op. In Den Toerist in Meulebeke stelde Gio Vano zijn nieuwe schoenen voor. Het zijn nu zwarte schoenen geworden. “Ik kocht ze online aan via een webshop. Mijn vrouw Sieglinde vond ze mooi, omdat er beertje op staan. Mijn dochter Djulia is er ook gek van, want naast beertjes zitten er ook pinkels op. Het zijn terug speciale schoenen en dus besloot ik ze aan te kopen en natuurlijk ook te tonen aan mijn trouw publiek. Wat de fans ervan vinden? Geweldig zou Eddy Wally zeggen”, lacht Gio Vano. (PADI)

Vorig jaar stelde hij deze rode schoenen voor. © PADI/DaniëlGio Vano tussen fans mét zijn nieuwe schoenen aan. © PADI/Daniël

The post Gio Vano is fier op zijn nieuwe schoenen met beertjes én pinkels erop is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dashcam­beel­den tonen hoe trucker Wesley (37) ook slachtof­fer wordt van bruggooi­ers: “Zonder die metalen plaat was ik dood”

Het incident waarbij een Roemeense trucker om het leven kwam nadat jongeren een riooldeksel in zijn cabine gooiden, brengt ook voor de West-Vlaamse vrachtwagenchauffeur Wesley (37) nare herinneringen boven. Twee jaar geleden gooiden onbekenden een verkeerspaal in zijn cabine. Zijn dashcam registreerde alles. “Zonder de metalen lichtbuis bovenaan was die recht in mijn borstkas beland.”

Lees meer »

Wie wint de Libris Literatuur Prijs 2024?

Maandagavond 13 mei weten we wie de Libris Literatuur Prijs 2024 wint. Onder de zes genomineerden zit nog één Belgische auteur: Maud Vanhauwaert maakt met haar roman ‘Tosca’ nog kans op de prestigieuze literaire prijs ter waarde van 50.000 euro.

Lees meer »

Opnieuw koersexplosies voor GameStop en AMC: aandelen verdubbelen in waarde

De aandelen van GameStop en AMC zijn dinsdag al voor de tweede dag op rij zowat in waarde verdubbeld. Aanleiding zijn enkele tweets van Keith Gill, die op sociale media actief is onder het pseudoniem ‘Roaring Kitty’ en enkele jaren geleden met zijn beleggerstips tijdens corona al eens een koopgolf veroorzaakte op het aandeel van de Amerikaanse ketens van gamewinkels

Lees meer »

Slachtoffer eist 10.000 euro van agressor (34) na gevecht in Nieuwpoorts café

Een 20-jarige jongeman eist een forse schadevergoeding van liefst 10.000 euro van een 34-jarige agressor nadat die hem zwaar toetakelde op café in Nieuwpoort. “We weten dat de schadevergoeding zeer hoog is, maar hij werd dan ook afgeslagen als een beest”, vindt de advocaat van het slachtoffer.
The post Slachtoffer eist 10.000 euro van agressor (34) na gevecht in

Lees meer »