LIVEBLOG AA GENT-WESTERLO. Invaller De Sart brengt AA Gent op voorsprong!

AA Gent is uitstekend op dreef en lijkt de Europe Play-offs naar hun hand te zetten. Kunnen de Buffalo’s ook Westerlo over de knie leggen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Na bijna 10 jaar komt Sam Gooris met nieuwe solomuziek: “Ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb”

Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke hij al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet

Lees meer »

Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de streek”

Sander en Sue Ellen zijn in café ’t Fonteintje aan hun laatste maanden bezig, maar daarna verkassen ze naar De Nieuwe Muide. Het jonge koppel combineert het horecaleven met een fulltime job. “We werken graag en ik heb weinig slaap nodig”, verduidelijkt Sander.
The post Fulltime godsdienstleraar én cafébaas in ‘t Fonteintje: “Ik ben de goedkoopste psycholoog in de

Lees meer »

Wie is Mohamed Amra, ‘de Vlieg’ waar honderden agenten nu jacht op maken?

Twee cipiers doodgeschoten, twee collega’s in kritieke toestand en nog een vijfde slachtoffer lichtgewond aan het oor. Een gewapend commando zette in het Franse departement Eure (Normandië) de grote middelen in om Mohamed Amra (30) te bevrijden. Honderden agenten maken nu jacht op hem. Maar wie is deze beroepscrimineel, met de bijnaam ‘De Vlieg’?

Lees meer »

Gemeenschapsonderwijs mag doorzetten met hoofddoekenverbod: “Hopelijk kan het gezeur nu stoppen”

Het verbod op het dragen van levensbeschouwelijke kentekens in het Vlaamse gemeenschapsonderwijs (GO!) is niet in strijd met de godsdienstvrijheid die verankerd is in het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens (EVRM). Dat heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens geoordeeld na een klacht van drie jonge moslimvrouwen. “Hopelijk kan het gezeur over de hoofddoek

Lees meer »

Gouden jubileum voor Raphaël en Lena

Op 20 april 1974 stapten Raphaël Busschaert (76) en Lena Delporte (72) in het huwelijksbootje. De jubilarissen waren hun hele leven lang landbouwers en veehandelaars op het erf aan de Blekerijweg in Proven. Na hun pensioen gingen ze wat verderop in dezelfde straat wonen, waar ze blijven genieten van de natuur en vooral van de open
The post Gouden

Lees meer »

Actievoeren zonder geweld: in het Zweedse Malmö kan het

Vele duizenden mensen hebben donderdag in het Zweedse Malmö deelgenomen aan een vreedzame manifestatie tegen de deelname van Israël aan het Songfestival in die stad. Vurig was het protest bij momenten zeker, maar nooit grimmig, laat staan gewelddadig. En dat was bij de buitenlandse studentenprotesten van de afgelopen dagen en weken wel anders.

Lees meer »

Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two

De finale van de play-offs in Top Division Two krijgt een droomaffiche. Niet alleen plaatsten de kampioenen van beide reeksen zich, bovendien wordt het de verhoopte derby tussen Oostkamp en Avanti Brugge.
The post Droomfinale tussen Avanti Brugge en Oostkamp in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »