Dé perfecte penalty en geweldige dieptepass: Lionel Messi scoort en deelt assist uit op twee minuutjes tijd

Winnen deed hij niet, maar Lionel Messi (36) opende zijn 2024 wel met een goal en assist op amper twee minuutjes tijd. Eerst een penalty quasi in de winkelhaak, een seconde of zestig later een prachtige doorsteekpass. Inter Miami verloor de oefenmatch tegen Al-Hilal – de club die hem in mei jaarlijks 400 miljoen euro voorschotelde. Donderdag wacht allicht Cristiano Ronaldo. 

Meer krantenkoppen in België

Beelden tonen hoe agenten vrouw uitwijzen die een jaar in bord boven supermarkt woonde: “De manager zal blij zijn om me te zien”

Een Amerikaanse vrouw (34) woonde een jaar lang in de ruimte achter een reclamebord van een supermarkt in Midland, Michigan. Eind april werd haar piepkleine woning ontdekt en werd de politie op haar afgestuurd om ze uit te wijzen. Beelden die toen door de bodycam van één van die agenten werd gemaakt, werden nu vrijgegeven door de politie van Midland.

Lees meer »

Ploegleider Lidl-Trek tempert verwachtingen rond Nys in Noorwegen: “Mikken met Thibau eerder op ritwinst dan op klassement”

Na zijn dubbele ritwinst en eindwinst in de Ronde van Hongarije zijn de verwachtingen rond Thibau Nys (21) hoog in de Ronde van Noorwegen. De ploegleider van Visma-Lease a Bike bestempelt Nys als de topfavoriet voor de eindzege. Zijn eigen ploegleider Kim Andersen heeft een andere visie: “Thibau is onze kopman, maar ook ploegmaten kunnen kansen krijgen om op ritwinst

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. Hoe de gedumpte motor van Christophe (49) gruwelijke feiten aan het licht bracht: “Steve (42) betaalde zijn schulden niet”

Van de Toyota-motor die werd gedumpt in een moeras tot de verdachte brand die 60 kilometer verderop woedde bij een verlaten pand. Dit is het verhaal van twee Belgische vrienden aan de andere kant van de wereld, met twee verschillende versies van wat er gebeurde die vrijdagavond en één gruwelijk hoogtepunt. Reconstructie van een moord onder Belgen in Thailand.

Lees meer »

Helena Ponette strandt op één honderdste van EK-limiet op 400 meter

Helena Ponette heeft zaterdag op de International Flanders Athletics Meeting (IFAM) in Brussel haar persoonlijk record op de 400 meter verbeterd. Ze klokte 51.51 en bleef zo amper één honderdste boven de EK-limiet.
The post Helena Ponette strandt op één honderdste van EK-limiet op 400 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mirjam Kaijer moest tien jaar zoeken naar een diagnose voor haar klachten: “Vrouwen mogen niet langer verdwalen in een medisch oerwoud”

Tien jaar liep ze rond met uiteenlopende gezondheidsklachten, maar zonder diagnose. Ze ontdekte dat ze niet alleen was. Opvallend meer vrouwen dan mannen worden met klachten van het kastje naar de muur gestuurd. Journaliste Mirjam Kaijer schreef er niet alleen een boek over, ze werd activiste: “Er moet meer onderzoek komen naar de gezondheid van vrouwen.”

Lees meer »

Gezinsbond toont EK-matchen Rode Duivels op groot scherm

De Gezinsbond Pollinkhove tovert tijdens de matchen van de Rode Duivels op het EK voetbal ontmoetingscentrum Concorde om tot een ware voetbaltempel. Alle wedstrijden van de nationale ploeg, hopelijk tot en met de finale, worden er vertoond op groot scherm.
The post Gezinsbond toont EK-matchen Rode Duivels op groot scherm appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Als mijn zoon ze niet had verkocht hadden we 100.000 euro in handen”: Lotus-aandeelhouders getuigen na overschrijding magische grens

Het aandeel van Lotus Bakeries, de Belgische koekjesfabrikant die twee maanden geleden nog zijn entree maakte in de BEL 20, heeft afgelopen week voor het eerst de kaap van de 10.000 euro overschreden. Sinds het begin van deze eeuw vermenigvuldigde de aandelenkoers met een factor 145 (!). Twee kopers van het eerste uur getuigen over een mooi, maar soms ook

Lees meer »

Man (32) die bijl door raam pitazaak gooide, krijgt tien maanden met uitstel: “Ik voelde me bedreigd en wilde ze straffen”

De 32-jarige Pool die afgelopen zomer een hakbijl door de voorruit van een pitazaak in Sint-Eloois-Winkel gooide, is veroordeeld tot tien maanden cel met uitstel. De uitbaters, twee broers, sloegen de man in elkaar na een wilde achtervolging tot in Heule. Zij krijgen beiden een werkstraf van 90 uur.
The post Man (32) die bijl door raam pitazaak gooide,

Lees meer »