Anderhalf jaar na hun verloving: Charlotte Timmers en Robin Pront zijn uit elkaar

Anderhalf jaar geleden maakten ze hun verloving bekend, maar tot een huwelijk zal het helaas niet komen. Actrice Charlotte Timmers (36) en ‘Zillion’-regisseur Robin Pront (38) zijn uit elkaar. Dat meldt ‘Dag Allemaal’. 

Meer krantenkoppen in België

Doorbraak in onderzoek naar frontotemporale dementie, waar onder andere acteur Bruce Willis aan lijdt

Belgische wetenschappers hebben een doorbraak bereikt in het onderzoek naar frontotemporale dementie, een vorm van dementie die vooral jongere mensen treft. Een bekende patiënt is de Amerikaanse acteur Bruce Willis (69). De wetenschappers konden een eiwit identificeren dat bij een bepaalde variant van frontotemporale dementie problemen veroorzaakt. "Hoe meer inzicht we in deze mechanismen krijgen, hoe meer mogelijkheden dat opent

Lees meer »

“We wilden koste wat het kost het levenswerk van mijn overleden vrouw Ilse verderzetten”: Camperhoeve De Bonterie uit Diksmuide wint award voor beste camperplaats

De winnaars van de Campercontact Awards zijn bekendgemaakt. In België verdient Camperhoeve De Bonterie uit Keiem volgens de gebruikers van Campercontact de titel Camperplaats van het jaar. De Bonterie is een initiatief van Wouter Bonte en vooral van zijn vrouw Ilse Hindryckx. Ilse overleed echter totaal onverwacht in november 2022 en nu zet haar man, melkveehouder Wouter, het levenswerk van

Lees meer »

Zorgen om Kylian Mbappé ondanks Franse zege: sterspeler breekt neus tegen Oostenrijk en wordt geopereerd

Frankrijk deed tegen Oostenrijk, in tegenstelling tot de Rode Duivels, wel wat moest in z’n openingsmatch. Een zuinige 0-1-zege, dankzij een owngoal, volstond voor Les Bleus. Toch startte Frankrijk ook met zorgen aan het EK, want Kylian Mbappé moest in het slot met een gebroken neus gewisseld worden. De sterspeler wordt vannacht nog geopereerd in het ziekenhuis van Düsseldorf.

Lees meer »

“Filip heeft mijn leven verwoest, maar ik word gestraft”: ex-partner van folteraar in gevangenis Antwerpen hekelt justitie

Filip T., de gedetineerde die in maart van dit jaar de spil bleek in een gruwelijke foltering in de gevangenis van Antwerpen, heeft ook thuis heel wat brokken gemaakt. Tien jaar lang belaagde hij zijn ex-partner Fabrice Hamel. “Slachtoffers als ik blijven gebroken achter, terwijl daders – of toch in elk geval mijn ex-partner – de dans ontspringen.”

Lees meer »

Modeontwerpster Diane von Fürstenberg openhartig in nieuwe documentaire over Auschwitz-verleden van haar moeder: “Angst is geen optie”

"Mijn moeder wilde niet dat ik bang zou zijn. Ze wilde me goed voorbereiden voor het geval ik ooit zou moeten doormaken wat zij had meegemaakt." Dat zegt de Belgisch-Amerikaanse modeontwerpster Diane von Fürstenberg in een nieuwe documentaire. De rode draad door haar leven is haar constante zoektocht naar vrijheid. En die is volgens haar zonder twijfel gelinkt aan het

Lees meer »

Gemeentefusie Wingene Ruiselede: kwartaalrapport licht tipje van gigantische klus om alle diensten te integreren in één fusiemodel

Tijdens de jongste gemeenteraad van Ruiselede lichtte waarnemend algemeen directeur Annelies Van Tomme het kwartaalrapport toe van het lopende fusietraject tussen Ruiselede en Wingene. Dat rapport staat vol moeilijke werkwoorden: inventariseren, analyseren, valideren, integreren, stroomlijnen, implementeren en rebranden. Dat fusietraject bestaat ondertussen uit meer dan 300 stappen (!), die de burgemeesters Greet De Roo en Lieven Huys in goede banen

Lees meer »

Devy Demuynck en Hannes Vervaeke zijn klaar voor Ypres Rally: “We vinden het ook belangrijk om het publiek te vermaken met spektakel”

De Ypres Rally nadert met rasse schreden en voor veel rallypiloten de ultieme droom. Devy Demuynck uit Geluveld is samen met zijn copiloot Hannes Vervaeke in elk geval klaar voor zijn derde deelname. “Als piloot is Ieper echt dé top”, vertelt Devy. “Het is de enige rally in ons land waar echt veel over gesproken wordt. Alle andere rally’s vervallen,

Lees meer »

Lidl in beroep tegen weigering vergunning nieuwe vestiging in Kasteelstraat in Tielt; buurtbewoners zijn er niet gerust op

Het Tieltse stadsbestuur weigerde eerder de vergunningsaanvraag voor de bouw van een gloednieuwe Lidl-vestiging in de Kasteelstraat 137-141. Tot grote opluchting van de omwonenden, maar die visten ondertussen uit dat Lidl gesteund door een gerenommeerd advocatenkantoor, beroep heeft aangetekend tegen de beslissing. “We zijn er niet gerust op”, zegt Annelies Beel die vlak achter het bewuste perceel woont. “We zullen

Lees meer »

Russisch staatsbezoek aan Noord-Korea afgetrapt: relatie tussen Poetin en Kim Jong-un gaat “nieuw tijdperk van voorspoed” in

Het Russische staatsbezoek aan Noord-Korea is officieel afgetrapt. De Russische president Vladimir Poetin (71) en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un (40) hebben een ceremonie bijgewoond op het centrale plein van de hoofdstad Pyongyang. Tijdens een gesprek met Kim Jong-un heeft Poetin gezegd dat hij de Noord-Koreaanse steun voor de oorlog in Oekraïne “waardeert”.

Lees meer »