Oorlog in de ruimte schakelt versnelling hoger: zorgen om Russisch antisatellietwapen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Supporteren in groep is plezanter dan alleen”: Duivelskoorts in Poelkapelle, Madonna en Sint-Juliaan

Traditiegetrouw kun je tijdens het Europees kampioenschap voetbal opnieuw supporteren voor de Rode Duivels in De Poelkring in Poelkapelle. Maar het Kermiscomité van Poelkapelle is niet de enige vereniging die de wedstrijden van de nationale ploeg op groot scherm uitzendt. Ook de ouderraden van de basisscholen in Madonna en Sint-Juliaan springen mee op de kar.
The post “Supporteren in

Lees meer »

Martine leeft al negen maanden met de hik

‘Mama. Mijn alles.’ Dat staat te lezen in het onderwerp van de mail die we van Elien Wittouck kregen. “Een grasveld vol bloemen is nog niet voldoende om haar te zeggen ‘merci voor alles, denk nu eens aan jezelf’.”
The post Martine leeft al negen maanden met de hik appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen licht voor nieuwbouw in Vissersstraat

Het lokaal bestuur heeft een omgevingsvergunning afgeleverd voor een nieuwbouwcomplex op de hoek van de Vissersstraat, Weststraat en Nieuwstraat. “De architecturale uitstraling van dit deel van het centrum wordt zo verder opgewaardeerd”, zegt schepen van Stedenbouw Patrick De Klerck (Open VLD).
The post Groen licht voor nieuwbouw in Vissersstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Enkel de naam verandert, de rest is nostalgie”: Luc en Ann zijn de nieuwe uitbaters van de Oostendse stripwinkel

Met de 54-jarige Luc Wittesaele heeft De Striep een gepassioneerde nieuwe uitbater. De striphandel in de Paulusstraat gaat voortaan wel als ‘Lucky Striep’ door het leven. “Toen ik Luc leerde kennen, was zijn e-mailadres ‘Lucky Luke’”, glimlacht zijn partner Ann Philips.
The post “Enkel de naam verandert, de rest is nostalgie”: Luc en Ann zijn de nieuwe uitbaters van

Lees meer »

R.E.M. drukt alle hoop de kop in na reünieconcertje: “Alleen een komeet of superlijm kan ons nog samenbrengen”

De leden van de Amerikaanse rockgroep R.E.M. hebben deze week nog een keer samengespeeld. Bij hun split, alweer 13 jaar geleden, hadden de muzikanten nochtans gezworen dat er nooit een reünie zou komen. Toen ze donderdag opgenomen werden in de Songwriters Hall of Fame, speelden ze toch nog één keer ‘Losing my religion’ live, hun wereldhit die ze destijds niet

Lees meer »