“Als mijn zoon ze niet had verkocht hadden we 100.000 euro in handen”: Lotus-aandeelhouders getuigen na overschrijding magische grens

Het aandeel van Lotus Bakeries, de Belgische koekjesfabrikant die twee maanden geleden nog zijn entree maakte in de BEL 20, heeft afgelopen week voor het eerst de kaap van de 10.000 euro overschreden. Sinds het begin van deze eeuw vermenigvuldigde de aandelenkoers met een factor 145 (!). Twee kopers van het eerste uur getuigen over een mooi, maar soms ook frustrerend parcours.

 

Meer krantenkoppen in België

Mysterie rond laatste vlammendragers opgelost, hevige regenval is domper: dit was de openingsceremonie

Parijs 2024 is nu écht van start gegaan. De openingsceremonie van de Olympische Spelen kreeg bakken regen te verwerken en duurde láng. Maar in het slot werden de geduldigen toch beloond met een straf (weder)optreden van Céline Dion, die prachtig zong vanaf de Eiffeltoren. Én ze ontdekten ook welke sporters de olympische vlam mochten aansteken: Marie-José Perec en Teddy Riner,

Lees meer »

“Ze hoeven mij niet te vertellen wat ik in mijn privé doe”: Max Verstappen bijt van zich af nadat Red Bull hem op de vingers tikte

Max Verstappen (26) werd op de vingers getikt door Red Bull, zijn werkgever. De drievoudige Formule 1-kampioen zat voor de GP van Hongarije tot diep in de nacht achter het stuur van z’n simulator, wat ergernis opwekte na zijn vijfde plek. Tot een gameverbod komt het weliswaar niet: “Ik hoef hen ook niet te vertellen wat ze moeten doen in

Lees meer »

Raf Van Brussel op het podium van ‘Tien om te zien’ mét stoma: “Dit mag geen taboe zijn”

“Heel spannend, optreden met een stoma.” JOE-presentator Raf Van Brussel (53) stond dinsdag op het podium van ‘Tien om te zien’ in Westende met zijn voormalige band Sunny Side Up, maar het waren vooral gezondheidsperikelen die voor zenuwen zorgden. Voor het eerst praat hij zonder schroom over leven met een stoma en de gevolgen voor zijn carrière na maandenlange afwezigheid.

Lees meer »

Roadtrip eindigt in het ziekenhuis voor Wim: “Voeten stonden haast letterlijk in brand. De vellen huid vlogen er af”

De roadtrip van Wim Oversteyns (47) en zijn gezin in de Verenigde Staten eindigde in Death Valley, een van de heetste plaatsen op aarde. Bij een fotoshoot in het adembenemende decor verloor de Wijnegemnaar zijn teenslippers waarna hij brandwonden in de tweede graad opliep aan zijn voetzolen. Wim belandde in Las Vegas op de spoedafdeling en hoopt woensdag terug naar

Lees meer »

N.S.B. reikt in Oudenburg eretekens uit op nationale feestdag

Zondag 21 juli, de nationale feestdag, kregen verdienstelijke leden van de Nationale Strijdersbond van België, groepering Westkerke-Oudenburg-Roksem & Gistel, een ereteken tijdens een receptie na het Te Deum.
The post N.S.B. reikt in Oudenburg eretekens uit op nationale feestdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Loppemstraat in Oostkamp tijdelijk open voor verkeer tijdens bouwverlof

Tijdens het bouwverlof is de Loppemstraat in Oostkamp weer open voor al het verkeer. Vanaf 6 augustus wordt de straat opnieuw voor drie weken afgesloten om de infrastructuurwerken te kunnen afronden. De nieuwe einddatum die de aannemer garandeert, is vrijdag 23 augustus.
The post Loppemstraat in Oostkamp tijdelijk open voor verkeer tijdens bouwverlof appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prominente politica doodgeschoten in West-Oekraïne

In het westen van Oekraïne is het gewezen rechts-nationalistische parlementslid Iryna Farion doodgeschoten. Farion is vooral bekend van haar anti-Russische uitspraken. De 60-jarige vrouw overleed in Lviv in het ziekenhuis aan haar verwondingen, nadat ze een kogel in het hoofd had gekregen.

Lees meer »

Atleten ontvluchten eigen feestje in Parijs

Er werd gevreesd voor een aanslag of een politieke manifestatie, maar het werd uiteindelijk een aanhoudende regenbui die de openingsceremonie van de Olympische Spelen in het water deed vallen. Duizenden atleten, onder wie de Belgische, ontvluchtten hun eigen feestje. Ook koning Filip en premier De Croo hielden het na een half uur voor gezien.

Lees meer »

Vermandere door de Anderen vervangt Willem Vermandere op jubileumeditie Festival Dranouter

“De vervanger voor Willem Vermandere op onze jubileumeditie ’50 Years Of New Traditions wordt het unieke ‘Vermandere door de anderen’”, meldt de organisatie van Festival Dranouter. Enkele weken geleden liet Willem Vermandere weten dat hij stopt met optreden op 84-jarige leeftijd. Hij stond 54 jaar op de planken. De concerten die nog gepland stonden, worden geschrapt.
The post Vermandere

Lees meer »

Tiener die in Oostende uit zee werd gered, is nog steeds in levensgevaar

De zeventienjarige jongen die donderdagavond in Oostende uit de zee gered moest worden, verkeert nog steeds in levensgevaar. Dat meldt de politie van Oostende. Zijn elfjarige broer is aan de beterhand, maar verblijft wel nog in het ziekenhuis.
The post Tiener die in Oostende uit zee werd gered, is nog steeds in levensgevaar appeared first on KW.be.

Lees meer »