Belg die gezocht werd voor aanranding van minderjarige, opgepakt op Tenerife

Agenten van de Spaanse nationale politie hebben in Arona, op het Canarische eiland Tenerife, een 45-jarige Belg opgepakt die in ons land veroordeeld was tot twee jaar cel voor misbruik van een minderjarige. Voor de feiten riskeert de man twee jaar cel, aldus de Spaanse politie. Hij zal binnenkort aan ons land uitgeleverd worden.

 

Meer krantenkoppen in België

Ezel Berry is klaar voor de tocht van 500 km naar Parijs

Het einde van de Sint-Martinusroute ligt in Tours, maar zaterdag vat ezel Berry de etappe Oekene-Parijs aan, goed voor 500 km en voor het goede doel. “We hopen Parijs binnen te geraken, want blijkbaar verbiedt een of ander reglement de toegang voor ezels”, lacht Piet Ternest.
The post Ezel Berry is klaar voor de tocht van 500 km naar

Lees meer »

In café De Posthoorn kwam de liefde hen tegemoet

Op 12 mei 2024 waren Herman Brouckaert en Christa Boucké samen met hun kinderen en kleinkinderen te gast in het kasteel ter Borcht om er officieel hun diamanten jubileum te vieren.
The post In café De Posthoorn kwam de liefde hen tegemoet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koor Sonore pakt uit met workshop Baekelandt-liederen

Donderdag 30 mei organiseert Koor Sonore in het kader van het jubileumjaar 250 jaar Ludovicus Baekelandt in zaal Lindelei een workshop over Baekelandt-liederen. Aanvang om 20 uur.
The post Koor Sonore pakt uit met workshop Baekelandt-liederen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tom (27) houdt dieven staande in zijn supermarkt, maar belandt zélf voor rechter: “Frustrerend, want ik ben totaal geen agressieveling”

Tom Delva (27) wordt jaarlijks een 800-tal keer met diefstal geconfronteerd in zijn Proxy Delhaize in Bredene. Tóch staat hij nu zelf terecht voor geweld tegen drie betrapte dieven. “Wat moet een mens nog gaan doen om ze staande te houden?”
The post Tom (27) houdt dieven staande in zijn supermarkt, maar belandt zélf voor rechter: “Frustrerend, want ik

Lees meer »

Stedelijke Kunstacademie houdt opendeurdag

Op zaterdag 1 juni gooit de Stedelijke Kunstacademie alle deuren wagenwijd open. Van 10 tot 13 uur is iedereen welkom in de Olmstraat 25. In de namiddag is de Academie van 14 tot 18 uur een trotse deelnemer aan de vrijetijdsmarkt op de Zuidboulevard.
The post Stedelijke Kunstacademie houdt opendeurdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rechtbank Hongkong: 14 prodemocratische activisten schuldig aan subversie

Een Hongkongse rechtbank heeft veertien mensen schuldig bevonden aan “staatsondermijnende activiteiten”, twee anderen werden vrijgesproken. De zestien verdachten waren onder meer als activisten, juristen en raadsleden actief in de prodemocratische oppositie die in 2020 een volledige democratie nastreefde. De schuldigen krijgen naar verwachting nog dit jaar hun straf te horen.

Lees meer »