“Wat een avontuur”: Staf Coppens heeft Halve Marathon des Sables in Jordanië gelopen

Staf Coppens (42) heeft Zweden heel eventjes ingeruild voor Jordanië. De televisiepresentator heeft namelijk deelgenomen aan de Halve Marathon des Sables. Dat laat Staf zelf weten via een bericht op Instagram. “40 graden in de schaduw, dat ben ik echt niet gewoon.” 

Meer krantenkoppen in België

Dossier terrorist Abdessalem Lassoued bleef in kast liggen door gebrek aan interne controle bij parket van Brussel, concludeert Hoge Raad voor de Justitie

Het dossier van de Tunesiër Abdessalem Lassoued, die in oktober drie Zweedse voetbalsupporters neerschoot in Brussel, is bij de dienst internationale samenwerking van het parket van Brussel in de kast blijven liggen onder meer door een gebrek aan interne controle en een hoge werklast. Dat blijkt uit het bijzonder onderzoek van de Hoge Raad voor de Justitie, dat woensdag gepubliceerd

Lees meer »

“Het moet de eerste beslissing zijn van onze nieuwe verkozenen: schaf de uittredingsvergoedingen af”

De politiek heeft dezer dagen de mond vol van het ‘signaal van de kiezer’. De ene partij ziet het zus, de andere zo. Verkiezingsresultaten, het blijft een grabbelbak waarin iedereen zijn gading vindt. Wie het vanop een afstand bekijkt, ziet nochtans maar één echt signaal: voor veel kiezers kan het niet meer verder zoals voorheen. De nieuw verkozen politici mogen

Lees meer »

Bekend friethuis Ape’Tyt verhuist van Lichtervelde naar discotheek Place2Party in Torhout: “Maar concept blijft”

Het bekende Friethuis Ape’Tyt aan de Brugsebaan in Lichtervelde verhuist enkele honderden meters verderop naar discotheek Place2Party aan de Roeselaarseweg in Torhout. De frietzaak is sinds begin februari namelijk overgenomen door Lorenzo Charle en Robin Desoete, die de danstempel runnen samen met hun broer Björn Charle.
The post Bekend friethuis Ape’Tyt verhuist van Lichtervelde naar discotheek Place2Party in Torhout:

Lees meer »

Twee doden bij botsing tussen twee treinen in Chili

Bij een frontale botsing tussen twee treinen donderdagochtend vlakbij de Chileense hoofdstad Santiago zijn twee mensen om het leven gekomen en negen mensen gewond geraakt. Dat heeft de Chileense spoorwegmaatschappij Empresa de Ferrocarriles del Estado bekendgemaakt.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Ik heb medelijden met oude mensen die niet weten wat ze tekenen”: ex-medewerkers doen boekje open over praktijken Fiberklaar

Vertegenwoordigers die liegen over contracten, over prijzen en zelfs over wie ze zijn: ex-medewerkers Kurt*, Lucas*, Eva* en Ilse* doen een boekje open over de praktijken van Fiberklaar, nadat steeds meer gemeenten de werken van het bedrijf stopzetten. De HLN-onderzoekscel dook in de interne werking van Fiberklaar: “Sommige van mijn collega’s gaven zich uit voor techniekers van de concurrentie om

Lees meer »

Vader en zoon aangehouden op verdenking van moord op Belgisch koppel in Tenerife: “Als ze zich niet verzetten, kunnen ze snel uitgeleverd worden”

De twee mannen die in ons land gearresteerd werden in het onderzoek naar de moord op een Belgisch koppel in Tenerife zijn aangehouden door de onderzoeksrechter. Dat bevestigt het fedaal parket. Het gaat om een vader en zijn zoon. Ze worden allebei verdacht van moord op Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66). Spanje vraagt nu hun overlevering. Als zij

Lees meer »

Hevige regenval op komst, maar toch is er ook goed nieuws

Vanaf dinsdagmiddag wordt hevige regenval verwacht. Het noodnummer 1722 is geactiveerd en het KMI heeft in meerdere provincies code geel afgekondigd. Toch hebben experten goede hoop dat eventuele wateroverlast beperkt blijft: “Het iets warmere weer zorgt voor meer verdamping.”

Lees meer »

Hoe de kampioenenbeker van Kevin De Bruyne werd gestolen in Brussel

Het leek jarenlang het best bewaarde geheim te zijn van de Premier League, de hoogste Engelse voetbalcompetitie, tot maandag iemand van de organisatie zijn mond voorbij praatte. Over het evenement dat twee jaar geleden in Brussel plaatsvond, de diefstal en hoe de hoteldief zich waarschijnlijk een bult schrok van zijn buit: de Engelse kampioenenbeker.

Lees meer »