Bedrogen echtgenoot van doodgeschoten Sandra Bellaccomo getuigt: “Ik dacht echt dat haar overspel voorbij was”

“Een cowboy die met één schot drie families kapot heeft gemaakt.” De puinhoop die beschuldigde Stefaan De Smet heeft nagelaten is immens, bleek op dag drie van het Gentse assisenproces. Ondanks alle “furieuze ruzies” dacht de bedrogen echtgenoot van Sandra Bellaccomo dat zijn huwelijk gered was. Tot de politie plots aan zijn deur verscheen.

 

Meer krantenkoppen in België

Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan staat voor iedereen klaar”

Burgemeester Wilfried Vandaele gaf vooralsnog geen namen prijs van de lijst waarmee hij in oktober naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt. Wel geeft hij mee dat een tiental van de kandidaten uit Wenduine en Harendijke afkomstig zijn, en noemt als voorbeeld de 48-jarige uitbater van de Wielingenbar Ayhan Yeter.
The post Turkse uitbater Wielingenbar op Lijst Burgemeester in De Haan: “Ayhan

Lees meer »

Rechter onbevoegd om te oordelen over dispuut rond stadion KV Oostende met Marc Coucke

De Brugse rechtbank van eerste aanleg heeft zich in kort geding onbevoegd verklaard om te oordelen over een dispuut rond het stadion van KV Oostende. Een vennootschap van Marc Coucke dagvaardde de stad Oostende en de curator van de club, omdat het een plaatsbeschrijving wil laten uitvoeren. De zaak werd naar de ondernemingsrechtbank verwezen.
The post Rechter onbevoegd om

Lees meer »

De Bruyne praat met Saudi-Arabië met oog op transfer

Kevin De Bruyne heeft gesprekken gevoerd met de Saudische Pro League met oog op een transfer. De kans dat die deze zomer nog gebeurt, is klein. De Bruyne heeft nog één jaar contract bij Manchester City en zou in de zomer van 2025 als vrije speler kunnen vertrekken.

Lees meer »

Streekbieravond in Aarsele pakt uit met zeven nieuwe lekkernijen: “We willen elk jaar nieuwe biertjes op het menu”

Op zaterdag 3 augustus vindt traditioneel een nieuwe editie van de streekbieravond plaats. Intussen is de koninklijke muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele alweer aan de 21ste editie van haar klassieker toe. Ook de kindernamiddag krijgt een vervolg.
The post Streekbieravond in Aarsele pakt uit met zeven nieuwe lekkernijen: “We willen elk jaar nieuwe biertjes op het menu” appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Man springt van brandend flatgebouw in Oostende, recht op dak van buren: “Je hoorde de kinderen op straat schreeuwen”

Bij een hevige brand in een appartementsgebouw in Oostende heeft een 35-jarige man maandagnamiddag van het dak moeten springen om aan de vlammen te ontsnappen. Hij raakte zwaargewond. Ook een 34-jarige vrouw en twee meisjes van 12 en 14 jaar moesten naar het ziekenhuis. Opvallend: het vuur ontstond mogelijk tijdens het vullen van een of meerdere gasflesjes. “Bij mij is

Lees meer »

Immense troepenmacht, sterren onder de Eiffeltoren en Lady Gaga aan de Seine: zo leefde Parijs toe naar de openingsceremonie van de Spelen

In hartje Parijs is zonet de openingsceremonie van de Olympische Spelen gestart. De dag begon echter dramatisch. Na doelgerichte brandstichtingen op het Franse spoor is het hogesnelheidsnetwerk nog steeds ernstig verstoord. Het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité heeft vandaag ook de sportieve ambitie uitgesproken: "Beter scoren dan in Tokio." Herbeleef in deze blog hoe Parijs toeleefde naar het officiële startschot

Lees meer »