HERBEKIJK. Amateurvoetbal live op HLN: Westhoek kampioen in derde amateur A, VW Hamme strandt op tweede plaats

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. In derde amateurklasse A kroonde Westhoek zich tot kampioen. Het had amper tien minuten nodig om tegen Erpe-Mere op voorsprong te klimmen en gaf dat nadien niet meer weg. VW Hamme won van Wervik en gaat als tweede naar de eindronde. Herbekijk hieronder de volledige match tussen Westhoek en Erpe-Mere. 

Meer krantenkoppen in België

Geen slachtoffers gevonden bij ingestorte parkeergarage in Nederlandse stad Nieuwegein: “Er zijn geen vermissingen gemeld”

In de Nederlandse stad Nieuwegein, in het zuiden van Utrecht, is de parkeergarage van het lokale ziekenhuis zondagavond deels ingestort. Vermoedelijk zijn daarbij geen slachtoffers zijn gevallen. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsregio Utrecht in de loop van de nacht weten nadat specialistische teams met honden afzonderlijk van elkaar in de garage hebben gezocht.

Lees meer »

“Zo praat je niet tegen mij!”: hetze rond aanstelling Brys als Kameroens bondscoach bereikt kookpunt tijdens controntatie met Eto’o

Is dit nog houdbaar? De hetze rond de aanstelling van Marc Brys (62) als bondscoach van Kameroen lijkt zijn kookpunt te hebben bereikt. Een verhoopte verzoening met de bemoeizuchtige bondsvoorzitter Samuel Eto’o (43) in de bondsgebouwen draaide uit op een verhitte discussie. Eto’o trok fel van leer. “Jij beslist niet, ík ben de president. En zo praat je niet tegen

Lees meer »

3-0! Atalanta wint Europa League van ‘ongeslagen’ Bayer Leverkusen

De Italiaanse voetbalclub Atalanta Bergamo heeft de finale van de Europa League gewonnen. De ploeg versloeg het Duitse Bayer Leverkusen – dat dit seizoen nog in geen enkele competitie verloren had – met een verpletterende 3-0. Rode Duivel Charles De Ketelaere deelde mee in de feestvreugde. Lees er meer over bij onze collega’s van Sporza.

Lees meer »