“Zo praat je niet tegen mij!”: hetze rond aanstelling Brys als Kameroens bondscoach bereikt kookpunt tijdens controntatie met Eto’o

Is dit nog houdbaar? De hetze rond de aanstelling van Marc Brys (62) als bondscoach van Kameroen lijkt zijn kookpunt te hebben bereikt. Een verhoopte verzoening met de bemoeizuchtige bondsvoorzitter Samuel Eto’o (43) in de bondsgebouwen draaide uit op een verhitte discussie. Eto’o trok fel van leer. “Jij beslist niet, ík ben de president. En zo praat je niet tegen mij!” 

Meer krantenkoppen in België

Koksijde krijgt één van de vijf tegels van het virtueel museum van Vlaanderen, inclusief augmented reality beleving met Oostduinkerkse garnaalvissers

Aan het openluchtzwembad bij het Astridplein in Oostduinkerke werd officieel de tegel onthuld met de QR-code die toegang geeft tot de FAAM-app van het grote virtuele museum van Vlaanderen. Koksijde kreeg een van de vijf tegels waardoor de gemeente nu deel uitmaakt van het virtuele museum van Vlaanderen. Via deze app zien bezoekers via ‘augmented reality’ (AR) de Oostduinkerkse garnaalvissers

Lees meer »

McCann Triteam Brugge klaar voor triatlon in eigen stad: “Een thuiswedstrijd”

Zaterdag 22 juni is er vanaf 17.15 uur de 20ste editie van de Triatlon Brugge, met zo’n 2.000 deelnemers. Onder hen leden van het McCann Triteam. “Een thuiswedstrijd. Voor velen van onze club was deze kwarttriatlon dé vuurdoop in deze sport.”
The post McCann Triteam Brugge klaar voor triatlon in eigen stad: “Een thuiswedstrijd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Teckel Ugo werd gebeten door zelfde honden die nu Obi verscheurden: “Ik heb gewaarschuwd voor veiligheidsrisico”

Charles Naeyaert (70) en zijn vrouw lazen met afschuw hoe drie loslopende Turkse herdershonden of kangals woensdag in Vremde (Boechout) jack russel Obi verscheurden. Hun teckel Ugo werd in december vorig jaar toegetakeld door dezelfde honden. “Zes maanden later heeft de eigenaar van die honden nog niks vergoed.” Volgens advocaat Anthony Godfroid kan de gemeente wel meer doen.

Lees meer »

Oppermachtige De Lie klopt Philipsen en Merlier op BK

In het Oost-Vlaamse Zottegem heeft Arnaud De Lie het Belgische kampioenschap gewonnen. Victor Campenaerts en Quinten Hermans leken het lange tijd met hun twee te kunnen uitvechten, maar in het slot kwam alles opnieuw samen en trok zijn ploeg Lotto-Dstny de kaart De Lie. In de spurt begon De Lie op kop en hield Philipsen, Meeus, Nys en Van Aert

Lees meer »

Onderzoek: uitleveringsverzoek Lassoued lag maanden in kast bij parket wegens gebrek aan controles en hoge werklast

Door een gebrek aan interne controle en een hoge werklast bleef het uitleveringsverzoek van Abdessalem Lassoued ongemerkt in de kast liggen bij het parket van Brussel. Dat stelt de Hoge Raad voor de Justitie na een onderzoek waar het over bericht. Lassoued schoot op 16 oktober 2023 in onze hoofdstad drie Zweedse voetbalsupporters neer. Twee van hen kwamen daarbij om

Lees meer »

Wordt studeren voor sommige jongeren binnenkort onbetaalbaar? “Bewust beleid rond studiekosten is nodig”

Voor steeds meer studenten is het financieel moeilijk haalbaar om verder te studeren. Dat heeft de Vlaamse Onderwijsraad (VLOR) becijferd. De kosten van studenten werden de afgelopen 3 jaar ongeveer 20 procent duurder, maar de financiële tegemoetkomingen voor studenten die het moeilijk hebben, stegen niet even sterk mee. De VLOR geeft de volgende Vlaamse regering daarom een advies om de

Lees meer »