Menselijke resten gevonden in Sint-Martens-Latem: parket onderzoekt link met 30 jaar oude verdwijning

Achter een woning in Sint-Martens-Latem zijn zaterdag stoffelijke overschotten gevonden. Het gerecht vermoedt dat het gaat om een vrouw die dertig jaar geleden als vermist is opgegeven.

 

Meer krantenkoppen in België

Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie

Wie wil, kan voortaan op de foto met de gigantisch letters ‘Love Oostende’. De letters staan nu voor het eerst opgesteld op het maritieme festival Oostende voor Anker en worden vervolgens ook op andere prominente plekken en evenementen in de stad geplaatst.
The post Oostende onthult ‘Love Oostende’-letters voor leuke foto of selfie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw dode op Mount Everest

Nabij de top van de Mount Everest (8.849 meter) in Nepal is het lichaam gevonden van een Keniaanse bergbeklimmer. Het is al de derde dode op de Everest in twee weken tijd, tijdens het hoogseizoen voor de beklimming van de hoogste berg ter wereld.

Lees meer »

We zijn van plan om gesterkt door een nokvol Jan Breydel te oogsten zoals het noeste boeren betaamt

Hard in hun muziek, hard in het supporteren voor hun club/vereniging. Dat zijn hardrockers Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle). Zij vormen dit seizoen onze VAR, oftewel onze Voetbal Analyserende Rockers. Beiden werpen deze week hun blik op misschien wel de belangrijkste derby ooit. “Club-fan beseft dat dit tegenwoordig geen cadeau is, want onze voetballende buren zijn patsers met

Lees meer »

Assisen Spuikommoord: beschuldigde Khaldoon Al-Baghdadi geeft toe dat hij eigenlijk goede vriend wilde vermoorden

Op het assisenproces over de roofmoord op Emmy Geboers (67) heeft Khaldoon Al-Baghdadi (42) toegegeven dat hij eigenlijk een goede vriend wilde vermoorden. De beschuldigde was van plan om Dirk S. via het slachtoffer naar zijn appartement in Oostende te lokken.
The post Assisen Spuikommoord: beschuldigde Khaldoon Al-Baghdadi geeft toe dat hij eigenlijk goede vriend wilde vermoorden appeared first

Lees meer »

“Een pittige West-Vlaamse tante”: Charline Catrysse uit Nieuwpoort speelt hoofdverpleegster in spektakelmusical 14-18

“De laatste jaren is mijn West-Vlaams dialect zelfs een beetje ‘mijn merk’ geworden. Ook nu weer speel ik in het West-Vlaams”, lacht ze. Charline Catrysse, kind van de kust, is te zien in het ensemble én als de hoofdverpleegster in de spektakel-musical 14-18, in het Pop-Up Theater in Puurs. De musical gaat dit weekend in première. “Het Pop-Up Theater is

Lees meer »

President Nauseda herkozen in Litouwen

De aftredende president van Litouwen, Gitanas Nauseda, is zondag in de tweede ronde van de presidentsverkiezingen herkozen. Dat blijkt uit officiële gedeeltelijke resultaten. Zijn tegenstreefster heeft haar nederlaag toegegeven.

Lees meer »