Anderhalf uur file op E40 van Gent naar Brussel door brandende vrachtwagen

Op de E40 van Gent naar Brussel staat er vanaf Aalst anderhalf uur file. Die file wordt veroorzaakt door een vrachtwagen die vuur heeft gevat. 

Meer krantenkoppen in België

9 arrestaties bij 16 huiszoekingen in Limburg en Antwerpen in onderzoek naar boekhoudkantoor dat criminele organisaties helpt

De federale gerechtelijke politiediensten van Limburg en Antwerpen hebben in totaal 16 huiszoekingen uitgevoerd in een lopend gerechtelijk onderzoek naar een vermoedelijk criminele organisatie die andere criminele netwerken bijstaat met financieel advies. 9 mensen werden gearresteerd. Er werden ook een vuurwapen, documenten, gegevensdragers en 140.000 euro aan cash in beslag genomen.

Lees meer »

Leerlingen Campus De Reynaert nemen SODA-attesten in ontvangst

De leerlingen van de tweede en derde graad van Campus De Reynaert (Park Uniek/Salto Humano) in Tielt hebben afgelopen vrijdag hun SODA-attesten in ontvangst genomen. Het gaat om attesten die een positieve attitude belonen.
The post Leerlingen Campus De Reynaert nemen SODA-attesten in ontvangst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlands pleegmeisje (10) dat mishandeld werd, naar revalidatiecentrum gebracht: “Onzekerheid over herstel blijft groot”

Het tienjarige meisje dat In Nederland zwaargewond was geraakt nadat ze mogelijk door haar pleegouders was mishandeld, heeft het ziekenhuis verlaten. Ze is overgebracht naar een medisch centrum dat gespecialiseerd is in revalidatiezorg. Ze is niet meer in levensgevaar, maar “de onzekerheid over haar herstel blijft groot”, staat in een verklaring die namens haar biologische familie is verspreid.

Lees meer »

KFC Poperinge op zoek naar nieuwe voorzitter: “We zijn Kristof dankbaar”

Kristof Lobeau besliste eind vorige week om te stoppen als voorzitter van voetbalclub KFC Poperinge. De 52-jarige Poperingenaar haalt enkele redenen aan voor zijn vertrek: een onoverbrugbaar verschil in visie met bepaalde leden van het bestuur en de ontgoocheling dat hij de club organisatorisch niet heeft kunnen brengen waar hij wou. Intussen zoekt de club naar een opvolger.
The

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Nachtelijke Russische luchtaanval op Kiev

Rusland heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een luchtaanval op Kiev gelanceerd, zo zeggen de militaire autoriteiten van de Oekraïense hoofdstad in de berichtenapp Telegram. Het luchtafweersysteem is in werking getreden, over eventuele schade of slachtoffers is nog niets bekend. In en rond Kiev waren volgens getuigen verschillende ontploffingen te horen. Ondertussen stelt de Europese Commissie aan lidstaten

Lees meer »

Ernstig vandalisme in natuurgebied Vallei van de Zwarte beek in Meldert: aangeplant bos afgemaaid en herbiciden gebruikt om planten dood te maken

In Lummen zijn 2 percelen in het natuurgebied Vallei van de Zwarte beek vernield. Op een van die gebieden heeft Natuurpunt recent nieuw bos aangeplant, dat is volledig afgemaaid. Op een ander grasland werd illegaal een gracht gegraven en herbiciden gebruikt. Natuurpunt spreekt van een uitzonderlijk geval, maar het is niet de eerste keer dat die percelen doelwit zijn van

Lees meer »