Anderhalf uur file op E40 richting Brussel door brandende vrachtwagen in Ternat

Door een brandende vrachtwagen op de E40 ter hoogte van Ternat staat er momenteel anderhalf uur file vanaf Aalst richting Brussel. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

 

Meer krantenkoppen in België

Lierse-redder Sven Vandenbroeck van Lierse moet Zulte Waregem naar 1A leiden: “Sven zegt waar het op staat”

Zulte Waregem heeft zijn nieuwe hoofdtrainer zo goed als beet. Op punten en komma’s na, bij het schrijven van dit artikel, is de deal rond. Sven Vandenbroeck (44) zou de overstap van Lierse maken en moet komend seizoen Essevee naar succesvolle resultaten leiden.
The post Lierse-redder Sven Vandenbroeck van Lierse moet Zulte Waregem naar 1A leiden: “Sven zegt waar

Lees meer »

Nieuwe piranhasoort vernoemd naar ‘Lord of the rings’-personage

In het Braziliaanse Amazonegebied is een vegetarische vissoort ontdekt die verwant is aan de piranha. De nieuwe soort heet ‘Myloplus Sauron’. Dat heeft het British Natural History Museum dinsdag bekendgemaakt. De nieuwe soort is ontdekt door wetenschappers die hun kennis van visgemeenschappen in de Amazonerivier wilden uitbreiden.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland stopt handel in dollars en euro’s op Moskouse beurs na nieuwe Amerikaanse sancties

Nieuwe Amerikaanse sancties tegen Rusland hebben geleid tot een onmiddellijke opschorting van de handel in dollars en euro’s op de Moskouse beurs. De Duitse regering blokkeert volgens bronnen aan het Duitse persagentschap dpa ook de vooruitgang in de onderhandelingen over een nieuw pakket Europese sancties tegen Rusland. De onderhandelingen duren langer dan voorzien en volgens Brusselse diplomaten is dat te

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Ardooie: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Ardooie trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Ardooie.
The post Verkiezingsresultaten in Ardooie: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

De nachtmerrie van Umicore: LFP

21:17 Elektrische auto’s beloofden een gouden toekomst voor Umicore te worden, maar storten de Brusselse materialenspecialist nu in een stevige crisis. De belangrijkste oorzaak bestaat uit drie letters: LFP…

Lees meer »

Zij kregen (het vaakst) uw stem: Hilde Crevits en Melissa Depraetere zijn de stemmenkampioenen in onze provincie

De stemmen zijn (bijna allemaal) geteld. Op partijniveau is Vlaams Belang de winnaar in West-Vlaanderen, maar op vlak van voorkeursstemmen gaat de winst naar CD&V en Vooruit: op de Vlaamse lijst is Hilde Crevits de stemmenkampioen, op de federale lijst is dat Melissa Depraetere.
The post Zij kregen (het vaakst) uw stem: Hilde Crevits en Melissa Depraetere zijn de

Lees meer »

De eerstecommunicanten van Houtem

In het landelijke Houtem bij Veurne hebben vier kinderen van de vrije basisschool Het Talent op Pinksteren in de O. L. Vr Hemelvaartkerk van Houtem hun eerste communie gevierd.
The post De eerstecommunicanten van Houtem appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. 28 bezoekers zitten half uur lang ondersteboven vast in attractie in Amerikaans pretpark: “Ik dacht dat ik ging sterven”

Een dertigtal bezoekers heeft gisteren een half uur lang ondersteboven vastgezeten in een attractie in een Amerikaans pretpark. De ‘AtmosFEAR’ in het Oaks Amusement Park in de staat Oregon bleef hangen op het hoogste punt, ongeveer dertig meter boven de grond. “Ik dacht dat ik ging sterven”, getuigt de 17-jarige Daniel Allen in de lokale krant ‘The Oregonian’.

Lees meer »

KIJK. “Hij was mijn step aan het stelen en had zelfs mijn slot al doorgeknipt”: Jonatan Medart betrapt dief op heterdaad

“Die man was letterlijk mijn step aan het stelen.” Influencer Jonatan Medart schrok zich donderdagavond een ongeluk: hij betrapte een dief op heterdaad. De man in kwestie probeerde zijn elektrische step te stelen en had bovendien het slot al doorgeknipt. Net op tijd arriveerde Jonatan op de Gentse Vrijdagmarkt en legde hij de dief vast op beeld.

Lees meer »

Assisen Caroline Kint: Speurders moeten uiteenzetting fors inkorten

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) heeft voorzitter Bart Meganck de recherche opgedragen om hun uiteenzetting in te korten. De speurders van de politiezone Vlas stonden te uitgebreid stil bij de verhoren van Athena Man (32) en enkele getuigen.
The post Assisen Caroline Kint: Speurders moeten uiteenzetting fors inkorten appeared first on KW.be.

Lees meer »