“De échte baas” van Vlaams Belang die al 20 jaar toewerkt naar een nieuwe, radicaal-rechtse elite om de macht te grijpen

Tom Vandendriessche, ideoloog, strateeg en rechterhand van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken, is een hardliner. Als tiener hield hij er al extreme gedachten op na. Die zwoer hij nooit af. Vandaag zet hij de lijnen uit bij Vlaams Belang.

 

Meer krantenkoppen in België

Ontploffing Hoboken: ontmijningsdienst DOVO onderzoekt getroffen pand – Nog minstens vier personen vermist

Bij een explosie op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) is vanochtend een dode gevallen. Twee verdiepingen zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar vier vermisten onder het

Lees meer »

Vrijwillige bloedgevers gehuldigd voor hun inzet

De leden van de vriendenkring van de vrijwillige bloedgevers werden ontvangen op het gemeentehuis voor de huldiging van een aantal van hen. Niels De Brabandere, Nick Deruyck, Els Dewitte, Christiaan Meeuws, Marc Neirynck en Adam Wojcik kregen een oorkonde voor 25 bloedgiften. Sabine De Witte, Franky D’Haene, Andrea Holvoet en Luc Van Robays gaven 50
The post Vrijwillige bloedgevers

Lees meer »

Vision XR Gallery brengt unieke kunstbeleving in De Haan

Vision XR Gallery van Niels Soete pakt van donderdag 20 tot zondag 23 juni uit met een uniek kunstgebeuren, met als hoogtepunt een liveshow door Eddy Maniez op vrijdagavond.
The post Vision XR Gallery brengt unieke kunstbeleving in De Haan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontploffing Hoboken: dak en bovenste verdieping weggehaald door kraan – Nog minstens vier personen vermist

Bij een explosie op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) is vanochtend een dode gevallen. Twee verdiepingen zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar minstens vier vermisten onder

Lees meer »

De moeilijke weg naar de sterren is nog maar net begonnen

Hét beeld van de verkiezingsavond is de gelijktijdige aankomst van de winnaars en de verliezers van deze verkiezingen. De emoties aan de twee kanten waren overduidelijk: bij de N-VA stapte elk kopstuk met uitbundige juichgebaren uit de bus; de verliezers van de Open VLD stapten in cohorte door de Melsenstraat, hun tranen verbijtend, elk commentaar weigerend aan de verzamelde journalisten.

Lees meer »