Als-ie maar geen vaper wordt: hoe erg is het als uw kind vapet, en wat doe je eraan?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vier Brusselse tunnels sluiten in zomermaanden voor onderhoudswerken

Brussel Mobiliteit zal gedurende de zomermaanden vier tunnels sluiten om belangrijke en ingrijpende werkzaamheden af te werken. Dit omdat er in die periode tot wel een vijfde minder auto’s in de stad rondrijden en vele Brusselaars en pendelaars met vakantie zijn. Naast het sluiten van de tunnels, neemt de dienst ook enkele belangrijke lanen onder handen om die veiliger en

Lees meer »

Nieuwe fase voor ‘Recht naar Zee’ in Middelkerke

Het project “Recht naar Zee” gaat een nieuwe fase in. De Bestendige Deputatie heeft na goedkeuring van het voorlopige tracé nu ook het voorontwerp van het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) voorlopig goedgekeurd. Dit betekent dat de gemeenteraad advies moet uitbrengen over dit ontwerp. Burgemeester Jean-Marie Dedecker lichtte het belang van dit project toe en besprak de aanpassingen die zijn doorgevoerd

Lees meer »

Brand veroorzaakt veel schade in camperwinkel Vanderer in Ruiselede

Dinsdagnacht zorgde een brand voor heel wat schade in camperwinkel Vanderer in de Industriestraat in Ruiselede. De brandweer werd opgeroepen door een automatisch brandalarm en kon de brand snel onder controle krijgen.
The post Brand veroorzaakt veel schade in camperwinkel Vanderer in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw drinkt champagne… Wat later wordt ze bloedend wakker in berging van onenightstand: “Ik geef toe dat het wat wild was”

“Ik heb geen idee hoe die drug in die champagnefles is beland.” Verkrachting met foltering én toediening van schadelijke stoffen: daarvoor riskeert David D. (40) uit Veltem-Beisem vandaag vijf jaar cel in de Leuvense rechtbank. Het slachtoffer: zijn onenightstand, die hij mee naar huis had genomen vanuit café Het Rozenhof in Herent. In de smartphone van de man kregen de

Lees meer »

21 dagen rijverbod en geldboete voor Elodie Gabias (27) na rijden onder invloed: “Ik ben een heel braaf persoon”

Elodie Gabias (27), bekend als influencer en deelneemster van het televisieprogramma ‘De Verraders’, moest vrijdagochtend voor de Brugse politierechtbank verschijnen. De reden? Na een festival vorige zomer besloot ze met haar brommer naar huis te rijden. Enkele agenten merkten het vreemde rijgedrag op en stelden vast dat de jongedame onder invloed reed. “Het was dom en ik neem mijn verantwoordelijkheid”,

Lees meer »

“Zo’n dierenkop is voor het leven”: Wild & Soft uit Oekene maakt pluchen woonaccessoires voor meer dan 60 landen

Je zou het niet meteen zeggen, maar achter de kerk in Oekene zit een wereldbedrijf verstopt. Wild & Soft oogt klein, maar ze leveren pluchen dierenkoppen, -capes, -kapstokjes en andere accessoires aan webshops en winkels in meer dan 60 landen. Ze werken samen met de Britse luxewinkel Harrods en hotelketen Ritz. “De opdracht voor mode-ontwerper Yves Saint Laurent heeft veel

Lees meer »