KIJK. Pommelien Thijs wisselt korte coupe in voor lange haren: “Dat betekent één ding: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug”

Er valt meteen iets op wanneer Pommelien Thijs het podium opklimt in Amsterdam. De zangeres heeft haar korte coupe ingeruild voor lange blonde haren. Volgens fans kan dat maar één ding betekenen: Louise uit ‘Knokke Off’ is terug. Pommelien zou dat hebben bevestigd tijdens de show. “Ze vertelde ons dat de opnames van het tweede seizoen zijn gestart”, vertelt een fan op TikTok. Wanneer de afleveringen te zien zijn, is nog niet bekend gemaakt. 

Meer krantenkoppen in België

Beroepsoplichter (71) krijgt 33ste veroordeling en krijgt twee jaar cel: “Eenzame vrouw 102.023 euro afgetroggeld”

Een 71-jarige beroepsoplichter uit Nieuwpoort liep in de strafrechtbank van Veurne al liefst zijn 33ste veroordeling op. De man werd al zeven keer eerder veroordeeld voor oplichting en maakte nu recent vijf slachtoffers ineens. Zo kon hij een eenzame vrouw uit Beveren via vriendschapsfraude liefst 102.023 euro aftroggelen. “Hij liet haar geloven dat hij een eenzame schipper op zee was

Lees meer »

Vermiste ara Zazu terug bij gezin: “Tranen van geluk”

De vermiste blauw-gele ara Zazu die zaterdag ontsnapte bij haar gezin in Handzame bij Kortemark is terug thuis. Een opsporingsbericht werd meer dan 1.000 keer gedeeld en de vogel landde dinsdagavond plots spontaan bij haar baasjes toen ze in een andere tuin werd opgemerkt. “Ons gezin is terug compleet en er vloeiden tranen van geluk”, laat baasje Phoebé Vanderwee (26)

Lees meer »

Speelgoedwebsites Fairplace en Re-Play slaan de handen in elkaar

De Belgische webshop met duurzaam speelgoed www.fairplace.be breidt uit met zes speelgoedpakketten van Re-Play, een jong initiatief van de Deerlijkse jonge mama Lore Derumeaux. Via haar webshop kan je origineel en duurder speelgoed huren in plaats van dat aan te kopen.
The post Speelgoedwebsites Fairplace en Re-Play slaan de handen in elkaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Verschijnt Joost Klein vanavond wel op podium? Zweedse politie onderzoekt ter plaatse incident, online stemming stilgelegd

Verschijnt Joost Klein (26) deze avond nog op het podium van het Eurovisiesongfestival? Vrijdag werd de Nederlandse deelnemer op het laatste moment uit de repetities geweerd, zonder dat de EBU daar een sluitende verklaring voor gaf. Er zou sprake zijn van een ‘incident’ rond de zanger. De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek en ondervraagt “de betrokken personen”

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico (59) buiten levensgevaar nadat hij werd neergeschoten, zoon van dader reageert: “Ik ben in shock”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onze reporter volgde getuigenis Stormy Daniels in de rechtszaal: “Trump haalt een belerend vingertje boven”

Stormy Daniels nam gisteren voor een tweede keer plaats in de getuigenbank in de rechtbank in New York. Deze keer voor een stevig kruisverhoor door de advocaten van Donald Trump. Onze Amerika-correspondente Romina Van Camp volgde de getuigenis van Stormy Daniels exclusief van in de rechtszaal. De strategie van de verdediging was duidelijk: Daniels portretteren als een gekke, onbetrouwbare en

Lees meer »

Band Kleinpunk lanceert tweede single: ‘Alles Keert’

De band Kleinpunk, met Stanny Rijckaert uit Ramskapelle op drums, stuurde recent haar tweede single ‘Alles Keert’ de wereld in via de streamingplatformen. “Ons optreden als finalist van Sound Track in de legendarische zaal Vooruit in Gent was voor ons een belangrijke stap”, zegt Stanny, zoon van gemeenteraadslid Christel Bedert.
The post Band Kleinpunk lanceert tweede single: ‘Alles Keert’

Lees meer »