Robbe begint aan wekenlange revalidatie, met de hulp van zijn helden én met een bijzonder cadeautje van Niels Destadsbader

Half bekend Vlaanderen wenste Robbe Duron (9) veel goede moed bij zijn zware operatie en lange en roerloze herstel. “Een seconde duurt soms eeuwen, maar niet als ik naar al die filmpjes kijk”, vertelt hij vanop zijn ziekbed.

 

Meer krantenkoppen in België

Hilde Vautmans behoudt één Europese zetel voor de liberalen: “Moeten zwaar inzetten op veiligheid en defensie”

Hilde Vautmans (Open VLD) behoudt één Europese zetel voor de liberalen, tot haar grote opluchting. “We moeten de Europese Unie zelf hervormen”, zegt de Truiense politica. “Er woedt een oorlog aan onze deur en in ons eigen parlement zitten mensen van extreemrechtse partij die onder invloed van Poetin staan. Daar moeten we dus werk van maken.”

Lees meer »

Twintiger krijgt 54 maanden cel voor wekenlange mishandeling en verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis

Een 21-jarige Marokkaan heeft 54 maanden effectieve celstraf gekregen voor de wekenlange mishandeling en verkrachting van zijn celgenoot. Over hoe zijn sperma in het gezicht van het slachtoffer terechtkwam had Zohir K. een opmerkelijke theorie.
The post Twintiger krijgt 54 maanden cel voor wekenlange mishandeling en verkrachting celgenoot in Brugse gevangenis appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Keniaanse radio-dj overlijdt aan ziekte die 1 op 10 vrouwen treft, maar strijdt tot het laatste moment: “Heldin van de natie”

Mary Njambi Koikai, beter bekend als Jahmby Koikai, wijdde het grootste deel van haar korte leven aan mensen bewustmaken voor de slopende aandoening endometriose. Koikai overleed na jarenlang van pijn op 38-jarige leeftijd. Dapper deelde ze haar strijd, riep ze de autoriteiten ter verantwoording én probeerde ze te zorgen voor betere hulp voor vrouwen die de diagnose kregen.

Lees meer »