Waterland ook in Nederland aan boord bij consultant Moore

20:00 Na België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland stapt de investeringsgroep Waterland nu ook in Nederland in het kapitaal van de consultant Moore. 

Meer krantenkoppen in België

Gejaagd door de wind, opgejaagd door stress: slecht weer belet toptijden (en olympische kwalificaties) op Nacht van de Atletiek

Kil, winderig en regen: neen, de weergoden waren zaterdagavond niet op de afspraak op de Nacht van de Atletiek in Heusden. Wie voor een olympisch minimum ging op de piste van De Veen, kon dat meteen op z’n buik schrijven. De race naar Parijs belooft zo nog een nerveuze bedoening te worden voor atleten zoals Eliott Crestan. “Blij dat ik

Lees meer »

EU-leiders beraden zich in Brussel over topjobs: “Consensus over tweede ambtstermijn voor Von der Leyen”

De staatshoofden en regeringsleiders van de 27 lidstaten van de Europese Unie zijn maandagavond in Brussel bijeengekomen om een eerste keer van gedachten te wisselen over de invulling van de Europese topfuncties. Een formele beslissing komt er nog niet, maar er lijkt wel een consensus te ontstaan dat Ursula von der Leyen opnieuw voorgedragen zal worden als voorzitter van de

Lees meer »

En dan blijk je de enige ‘gewone’ passagier op een vliegtuig vol dolgedraaide Schotse voetbalfans

Van over heel Europa reizen voetbalfans de komende dagen naar Duitsland om hun nationale elftal naar een overwinning op het EK te juichen. Donderdag vlogen bijvoorbeeld duizenden dolenthousiaste Schotten naar München om hun team het vrijdag te zien opnemen tegen het Duitse elftal tijdens de openingswedstrijd van Euro 2024. Andere reizigers houden er dus beter rekening mee dat het er

Lees meer »

“Mama maakt haar samenvattingen liefst zelf, ik download ze via een code die bij de cursus zit”: zo anders is de blokperiode vandaag

Junimaand, blokperiode. Ouders ondersteunen traditioneel hun kinderen. Stilte in huis. Lekkers in de kast. Maar naast die rituelen valt vooral op hoe ánders studeren geworden is. Veel meer schermen dan vroeger, en nieuwigheden als ‘giscorrectie’ en ‘noisecancelling’. Twee gezinnen doen een boekje open. “De lat ligt nu precies nóg hoger.”

Lees meer »