Telsysteem ‘Patsy’ zorgt niet voor snellere telling bij verkiezingen in Waregem

In Waregem zijn er gemengde reacties bij het nieuwe telsysteem dat daar gebruikt is. Voor de eerste keer zijn de papieren stemformulieren geteld volgens een digitaal systeem. Dat moest ervoor zorgen dat de telling sneller ging, maar dat bleek niet het geval. 

Meer krantenkoppen in België

? “Is een tweede plaats voor Remco Evenepoel dan toch nog mogelijk?”

Een sterke Remco Evenepoel heeft bewezen: Jonas Vingegaard is nog niet zeker van die tweede plaats in de Tour. “Daar ga ik nu niet aan denken”, zei hij zelf over die jacht. “Let de volgende dagen toch maar op de entente Pogacar-Evenepoel”, waarschuwt wieleranalist Michel Wuyts in onze podcast ‘De Tour van Wuyts & Vlaeminck’. Luister hierboven naar een nieuwe

Lees meer »

Groep van zo’n 170 Belgen zit vast op luchthaven van Palermo, vlucht is opnieuw met een dag uitgesteld

In Palermo, op het eiland Sicilië, zit een groep van naar schatting 170 Belgen vast omdat hun vliegtuig voorlopig niet kan vertrekken. Door technische problemen met het toestel wordt de vlucht voor de tweede dag vertraagd, en moeten ze dus opnieuw een extra nacht blijven. De gedupeerde reizigers krijgen een financiële compensatie van 250 euro, belooft Piet Demeyere van touroperator

Lees meer »