Banken waarschuwen voor valse Card Stop-telefoontjes: “Kan leiden tot geplunderde bankrekening”

De laatste tijd worden steeds vaker mensen opgebeld door oplichters die zich voordoen als medewerker van Card Stop, de dienst om bankkaarten te laten blokkeren. Daarvoor waarschuwt bankenfederatie Febelfin.

 

Meer krantenkoppen in België

Oef, de Duitsers doen weer normaal

Er zit al toch zo veel corruptie in de internationale voetbalorganisaties, dat we hier niet nog wat extra gesjoemel gaan suggereren. Stom geluk bestaat, ook bij lotingen, en Duitsland – de Mannschaft en de hele organisatie – is er enorm mee getrakteerd toen Schotland als de tegenstander van de openingswedstrijd uit de koker kwam.

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – Athena Man kende moeilijke jeugd: “Er was sprake van ernstige kinderverwaarlozing”

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) is de erg moeilijke jeugd van Athena Man (32) aan bod gekomen. Volgens een voormalige leerkracht werd de beschuldigde ernstig verwaarloosd. Als tiener kreeg ze ook rake klappen van haar vriend.
The post Assisen Caroline Kint – Athena Man kende moeilijke jeugd: “Er was sprake van ernstige kinderverwaarlozing” appeared

Lees meer »

80 kilometer wandelen in 20 uur: Kennedymars in Maasland krijgt 2e editie

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar krijgt de Kennedymars in het Maasland een 2e editie. Bij dat wandelevenement in september leggen deelnemers 80 kilometer af in 20 uur. Naast de bestaande kortere routes van 42 kilometer en minder, kunnen deelnemers vanaf dit jaar ook kiezen voor 60 kilometer. De opbrengst van de Kennedymars gaat naar goede doelen.

Lees meer »

Oostende zegt erfpacht voetbalstadion KV Oostende op

Door het het recente faillissement van KVO, besliste het schepencollege om via artikel 12 van de erfpachtakte de erfpacht van het voetbalstadion met onmiddellijke ingang te beëindigen.
The post Oostende zegt erfpacht voetbalstadion KV Oostende op appeared first on KW.be.

Lees meer »