Politie waarschuwt voor oplichters die zich voordoen als Card Stop in Knokke-Heist

De lokale politie Damme/Knokke-Heist waarschuwt voor oplichters die zich voordoen als medewerkers van Card Stop. Onlangs werden enkele meldingen gedaan.

“Het lokale politieteam van de zone Damme/Knokke-Heist kreeg onlangs enkele meldingen binnen van burgers die telefonisch gecontacteerd werden door personen die zich voordoen als medewerkers van Card Stop”, laat het gemeentebestuur van Knokke-Heist weten.

“De oplichters komen vervolgens langs om je bankkaart en kaartlezer op te halen. Nadien verdwijnt een grote som geld van je bankrekening. Trap niet in deze val. Bankmedewerkers of medewerkers van Card Stop vragen nooit om handelingen uit te voeren met je bankkaart of kaartlezer. Ze vragen ook nooit om je pincode en zullen al zeker niet langskomen bij je thuis.” (MM)

The post Politie waarschuwt voor oplichters die zich voordoen als Card Stop in Knokke-Heist is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Verschillende provincies in Canada gaan over tot evacuaties door oprukkende bosbranden

In verschillende delen van Canada worden steden en gemeenten bedreigd door naderende bosbranden en moeten duizenden mensen worden geëvacueerd. Dat is onder meer het geval in de provincie Alberta, in het zuidwesten van het land, waar de autoriteiten dinsdag plaatselijke tijd voor vier buitenwijken van de stad Fort McMurray een evacuatiebevel uitvaardigden als gevolg van een verder oprukkende brand die

Lees meer »

“De goesting was er nog, maar ik moet luisteren naar het lichaam”: Lowie Devriendt (SV Wevelgem City B) neemt na meer dan 20 jaar afscheid als voetballer

Zondag won SV Wevelgem City B in de laatste ronde van de eindronde tegen Jong Anzegem. In deze laatste match van het seizoen nam de club ook afscheid van kapitein Lowie Devriendt. Hij zet door knieproblemen een punt achter zijn carrière.
The post “De goesting was er nog, maar ik moet luisteren naar het lichaam”: Lowie Devriendt (SV Wevelgem

Lees meer »

Gemeenschapsonderwijs ging in de fout bij begeleiding gepeste leraar

Het Gemeenschapsonderwijs (GO!) is in de fout gegaan bij de steun en begeleiding aan een leraar van een school in Evere die het slachtoffer was van pesterijen door zijn toenmalige directeur. Dat heeft de Brusselse arbeidsrechtbank beslist. Volgens de leraar had het GO! te laat opgetreden tegen de directeur en hem geen emotionele begeleiding geboden toen hij weer aan de

Lees meer »

Federica en Gioele nemen ristorante Da Claudio in Nieuwpoort over: “Wereldkeuken met Italiaanse toets”

Federica Corrao en Gioele Pace zijn de nieuwe eigenaars van het bekende ristorante Da Claudio in de Marktstraat 19 in Nieuwpoort-Stad. Geen onbekenden, want Gioele stond er eerder al aan het fornuis en eega Federica genoot al aanzien als gastvrouw in diverse gerenommeerde huizen. Beiden zijn afkomstig uit Palermo, Sicilië en wonen al ettelijke jaren in Nieuwpoort. Nu komt hun

Lees meer »

Kijk! Vrachtwagen belandt in de gracht langs de E40

Dinsdagmorgen om 5 uur gebeurde op de E40 net voorbij de oprit Beernem een ongeval. Een vrachtwagen die richting Brussel reed week af van de baan en belandde zijdelings in de gracht.
The post Kijk! Vrachtwagen belandt in de gracht langs de E40 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amnesty: Chinese studenten in het buitenland leven in angst voor intimidatie, pesterijen en surveillance door Peking

Studenten uit China en Hongkong die in het buitenland studeren, leven in angst voor intimidatie, pesterijen en surveillance door de Chinese overheid. Dat zegt Amnesty International in een nieuw rapport over de “transnationale repressie door Peking in de buitenlandse universiteiten”. Ook de in China achtergebleven familieleden van de studenten zijn een doelwit.

Lees meer »

Sam Gooris brengt na bijna tien jaar nieuwe single ‘Arrivederci’ uit: “Ik ben trots op de nieuwe single, maar ook op de hoes die mijn zoon ontwierp”

Met de gloednieuwe solosingle ‘Arrivederci’ bedankt knuffelbeer en publiekslieveling Sam Gooris zijn publiek met een meezinger van formaat. “De Vlaamse versie van het origineel van de broers van Passel, twee internationale kleppers, lag blijkbaar al een paar jaar te wachten op mij (lacht). Toen we in de studio zaten, samen met Yannic Fonderie, hebben die twee gasten mij dat verteld.

Lees meer »

Katleen Van Steen kiest voor lijst ‘Ja!’ van Piet De Groote: “Er was bij mij iets gebroken”

De nieuwe lijst Ja!, waarmee voormalig burgemeester Piet De Groote de macht wil heroveren, krijgt steeds meer vorm. De voorbije dagen werden een reeks namen van kandidaten bekendgemaakt, waarvan onafhankelijk gemeenteraadslid Neil Couhysder en gemeenteraadsvoorzitter Katleen van Steen, die Gemeentebelangen verlaat, de bekendste zijn. “Ik kon mij niet langer verzoenen met de gang van zaken bij Gemeentebelangen, zoals met het

Lees meer »

Film Rebels voorgesteld in Veurne: De meeste 75 plussers ergeren zich te pletter aan de manier waarop hun generatie behandeld wordt

Donderdagavond stelde az West de film Rebels voor aan het zorgpersoneel van woonzorgcentra en het ziekenhuis. Ook het brede publiek was welkom. Rebels is een film van Ann Peuteman en Brecht Vanhoenacker over hoe 75-plussers zich vaak genegeerd voelen.
The post Film Rebels voorgesteld in Veurne: De meeste 75 plussers ergeren zich te pletter aan de manier waarop hun

Lees meer »