Welke kenmerken heeft een slechte baas? “Ze controleerden of mijn neef echt dood was”

Japke-d. Bouma vroeg mensen naar de kenmerken van een slechte werkgever. Ze schrok zich dood van de reacties. Intimidatie, seksisme, discriminatie. En mensen die alleen mogen opstaan om naar het toilet te gaan. “Alsof je in een sweatshop werkt.”

 

Meer krantenkoppen in België

Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand”

Op de vooravond van het nieuwe volleybalseizoen zijn de dames van Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer. Evelien De Vrieze loodste Menen vorig seizoen van Promo 4 naar Promo 3.
The post Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Nu Joe Biden een stap opzij zet, blijft er maar één bejaarde man meer over in de race. Aan Kamala Harris om de strijd aan te gaan.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Catherine Willaert runt hoevewinkel en picknickdienst in Zwevegem: “Ideaal gelegen, midden in een wandelgebied”

De zomer is het ideale moment om een lekkere picknick te organiseren, maar op de oude hoeve van Catherine Willaert in Sint-Denijs kan je het hele jaar door picknicken. Ze ontwikkelde er speciaal een seizoenskrat voor, die gevuld is met lokale en seizoensgebonden lekkernijen. Regen? Geen probleem, dan kun je in het droge genieten.
The post Catherine Willaert runt

Lees meer »

Duitsers tonen duidelijke interesse in miljoenen panden in Knokke-Heist: 1 op de 6 kopers van Duitsland

1 op de 6 kopers van exclusieve miljoenenpanden aan de Belgische Oostkust is afkomstig uit Duitsland. Specifiek gaat het om vastgoed in Knokke-Heist en Cadzand. Dat blijkt uit een analyse van de gespecialiseerde vastgoedkantoren Cambier-De Nil in Knokke-Heist en Verhage-Lemahieu uit Cadzand. “Sinds 2019 is het aandeel Duitse klanten opvallend toegenomen. Vaak gaat het om vermogende Duitsers uit de regio

Lees meer »

Tesla gaat onderuit op Wall Street na tegenvallende resultaten

Tesla is onderuitgegaan op de aandelenbeurzen in New York. De fabrikant van elektrische auto’s zag de winst in het tweede kwartaal fors dalen door prijsverlagingen van zijn modellen en flinke investeringen in kunstmatige intelligentie (AI). De resultaten van Tesla voldeden voor het vierde kwartaal op rij niet aan de verwachtingen. Het aandeel werd daarop 10 procent lager gezet.

Lees meer »