Boeing signaleert probleem met productie Dreamliner: bevestigingsmiddelen niet goed vastgemaakt

Er is opnieuw een probleem opgedoken bij vliegtuigbouwer Boeing. Het bedrijf heeft meegedeeld dat aan het licht is gekomen dat bevestigingsmiddelen niet goed waren vastgemaakt in de romp van nog niet geleverde Dreamliner-vliegtuigen. 

Meer krantenkoppen in België

Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem

Besox wordt de nieuwe naamsponsor van Besox Handbalclub Izegem. Besox werd twee jaar geleden in één klap hoofdsponsor van de club en heeft extra inspanningen geleverd om volgend seizoen ook naamsponsor te worden.
The post Besox nieuwe naamsponsor Handbalclub Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jongeman krijgt werkstraf na schermutseling met agent op oudejaarsnacht

“Zo zie je maar hoe één dronken nacht zware gevolgen kan hebben.” Een 23-jarige jongeman uit Gent had geen verdere preek van de rechter in Kortrijk nodig om te beseffen dat hij op oudejaarsnacht 2022 op een fuif over de schreef ging toen hij in de aanval ging tegen twee agenten. Eén van hen liep een breuk op. De rechter

Lees meer »

“Ze was altijd in voor een grapje en was altijd aan het dansen”: familie van Viviane (77) aangeslagen na dodelijk ongeval in Oostende

“Mijn tante was altijd in voor een grapje, altijd aan het dansen… Haar leven stond in het teken van zorgen voor anderen.” Aan het woord is Glenn Lambrecht (46). Zijn tante Viviane Lambrecht (77) kwam donderdag om het leven toen ze op het voetpad omver werd gereden door een wagen die achteruit van een oprit reed.
The post “Ze

Lees meer »

Bouwvallige nachtwinkel in Lippenslaan in Knokke moet per direct sluiten en wordt gesloopt

Een nachtwinkel in het begin van de Lippenslaan in Knokke moet op burgemeestersbevel met onmiddellijke ingang de deuren sluiten. Het pand maakt onderdeel uit van enkele gebouwen die al jaren een doorn in het oog zijn van het gemeentebestuur. Nu de situatie té onveilig is geworden, grijpt burgemeester Jan Morbee (GBL) in. “Risico’s nemen op een moment dat er zoveel

Lees meer »

Onze Formule 1-watcher ziet hoe Norris een compleet verkeerd signaal geeft aan Verstappen: “Wacht maar tot hun eerstvolgende duel”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Silverstone? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Lees hoe een wereldkampioen zijn auto van seizoen 2000 terugvindt, hoe na Toto Wolff een tweede teambaas de oorlog verklaart aan Red Bull, de Britse pers niet wil horen van vrede, een coureur dertien katten heeft en een andere held op

Lees meer »