LIVEBLOG GIRO. Wanneer beginnen Uijtdebroeks en Pogacar aan hun tijdrit? Vind hier de starttijden voor morgen

De renners krijgen morgen een tijdrit van 40,6 kilometer voor de wielen geschoven. Na een vlakke aanloop volgt er in het slot een klimmetje van zes kilometer, waarvan vooral de eerste steil (10,7%) omhooggaat. Bouwt Tadej Pogacar zijn voorsprong in het klassement uit? En wat kan onze Cian Uijtdebroeks? Volg de aanloop naar de rit en natuurlijk de etappe in onderstaande liveblog. U kan de tijdrit ook LIVE kijken op VTM en VTM GO vanaf 14u15. 

Meer krantenkoppen in België

Ian Lefere heeft na Vlaams en Belgisch ook Europees succes in jiujitsu

Ian Lefere heeft op het EK jiujitsu brons behaald. De 14-jarige Hoogledenaar is niet aan zijn proefstuk toe, want zowel in 2023 als dit jaar won hij goud op het Vlaams en Belgisch kampioenschap. Tijd voor een introductie.
The post Ian Lefere heeft na Vlaams en Belgisch ook Europees succes in jiujitsu appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minstens twee cipiers gedood bij ontsnapping van gevangene op Franse snelweg: beelden tonen hoe overvallers hun wapen richten op voertuig

In het Franse departement Eure (Normandië) is een busje dat gedetineerden vervoert aangevallen. Minstens twee cipiers werden doodgeschoten, drie anderen raakten zwaargewond. Persbureau AFP meldt op basis van een bron bij de politie dat bij de aanval drie cipiers zijn omgekomen. De gevangene kon met de hulp van zijn kompanen ontsnappen.

Lees meer »

Vrijwilliger Veronique zoekt extra helpende handen voor nieuw WZC Sint-Jan Baptist: “Geeft heel veel voldoening”

Het nagelnieuwe woonzorgcentrum Sint-Jan Baptist zoekt nog vrijwilligers. Het zorgcentrum, beheerd door zorggroep Curando Zuid, verwelkomde op 15 april zijn eerste bewoners. “Het is meer dan enkel een woonzorgcentrum, het is ook een buurthuis.”
The post Vrijwilliger Veronique zoekt extra helpende handen voor nieuw WZC Sint-Jan Baptist: “Geeft heel veel voldoening” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opa (80) riskeert tien jaar cel voor verkrachten van kleinkind op vakantie: “Ik wilde haar tonen dat je ook op een liefdevolle manier seks kan hebben”

Voor een tachtiger uit Begijnendijk heeft het Leuvense openbaar ministerie tien jaar opsluiting gevraagd. De opa verkrachtte zijn kleinkind meermaals, dat gaf hij ook zelf toe. Maar dat hij haar jarenlang misbruikte, ontkende Adrien P. voor de rechter. “Op vakantie in Spanje lagen de smaakcondooms klaar”, reconstrueerde het parket de feiten. De man werd – nota bene – door zijn

Lees meer »

Manon Verbrugghe (17) uit Marke is finaliste Miss Grace Benelux

Met nummer 16 maakt Manon Verbrugghe (17) deel uit van de 19 finalistes van Miss Grace Benelux. “Mijn mama Kelly en mijn zus Axelle motiveerden me om deel te nemen. Een missverkiezing ligt buiten mijn comfortzone, net daarom was het heel spannend om iets nieuws te proberen.”
The post Manon Verbrugghe (17) uit Marke is finaliste Miss Grace Benelux

Lees meer »

IN BEELD. Spaanse koning Felipe en koningin Letizia delen stralende familiefoto’s voor 20 jaar huwelijk

Ter gelegenheid van hun 20-jarig huwelijk hebben koning Felipe en koningin Letizia van Spanje een reeks stralende, nog niet eerder vertoonde familiefoto’s vrijgegeven. De foto’s, genomen in de tuinen van het Koninklijk Paleis van Madrid, tonen het koningspraar samen met hun dochters, prinses Leonor (18) en prinses Sofía (17). Felipe en Letizia trouwden op 22 mei 2004 in Madrid.

Lees meer »

LIVEBLOG LOMMEL-KORTRIJK. 0-1! Kadri treft raak vanop de stip

In de heenwedstrijd van de barragematchen neemt Lommel SK het in eigen huis op tegen KV Kortrijk. De ploeg uit Limburg wil na 22 jaar terug naar de Jupiler Pro League en zal daar alles aan doen in de thuismatch. KV Kortrijk speelt al vijftien seizoenen in de hoogste afdeling, komt daar een zestiende bij? Volg het hier in de

Lees meer »