Bpost ziet omzet met 5 procent afnemen

Bpost heeft de bedrijfsopbrengsten tijdens het eerste kwartaal met 5,3 procent zien afnemen in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, tot 993 miljoen euro. Dat heeft het postbedrijf vrijdag voorbeurs bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

Loslopend paard sterft na aanrijding

Een loslopend paard uit een kudde van vijf die in Lede ontsnapt was, overleefde een zware klap met een personenwagen niet. Het ongeluk gebeurde zaterdag om 23.30 uur op de Europaweg (N42) in de buurt van Napoleon Games Casino Zottegem.

Lees meer »

Heidi verlaat na 41 jaar het SNT

Donderdag 16 mei is een dag die Heidi Vermeersch (62) niet snel zal vergeten. Het was namelijk de laatste dag dat ze voor de klas stond in het Centrum voor volwassenenonderwijs SNT, na een carrière van 41 jaar als lerares Engels.
The post Heidi verlaat na 41 jaar het SNT appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugse ereburgemeester Patrick Moenaert is overleden op 75-jarige leeftijd

Woensdagavond is de Brugse politicus Patrick Moenaert (CD&V) op 75-jarige leeftijd overleden. In 1982 werd Moenaert voor de eerste keer gemeenteraadslid. Tussen 1988 en 1994 was hij voorzitter van het OCMW. En in 1995 werd de christendemocraat verkozen tot de jongste burgemeester uit de Brugse geschiedenis. Uiteindelijk zou hij 18 jaar op die stoel blijven zitten en werd hij één

Lees meer »

Charlotte Therssen is ‘Belofte van het Jaar’ op WOMED Awards

Elly Huysmans van Glowi mag zich voortaan ‘Vrouwelijke ondernemer van het Jaar’ noemen. Ze sleepte woensdagavond de WOMED Award (Women in Enterprise and Development) in de wacht, een jaarlijks initiatief van Vrouwennet vzw en UNIZO met de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).
The post Charlotte Therssen is ‘Belofte van het Jaar’ op WOMED Awards appeared

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Kiev lanceert massale droneaanval – Moskou haalt “meer dan honderd” Oekraïense drones neer

Oekraïne heeft afgelopen nacht een van de grootste nachtelijke droneaanvallen op Rusland uitgevoerd. Daarbij viseerde het Oekraïense leger vooral het schiereiland de Krim. Moskou heeft naar eigen zeggen “meer dan honderd” Oekraïense drones neergehaald. Intussen zou de Russische opmars in bepaalde zones in de noordoostelijke regio Charkiv een halt toegeroepen zijn. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

“Omarm jullie rol als huisvrouw”: NFL-ster choqueert met vrouwonvriendelijke speech over ‘duivelse leugens’ op proclamatie

Een staande ovatie viel hem te beurt op de proclamatie. Maar de speech die de Amerikaanse Football (NFL)-speler Harrison Butker (28) gaf aan de afgestudeerden van het Benedictine College – een katholieke en kunstgerichte privéschool even ten noorden van Kansas City-, deint vooral na. Met enkele opvallende uitspraken gaf de kicker van de Kansas City Chiefs, die dit jaar voor

Lees meer »

Vonnis voor brandstichters kasteel van Houthulst

Twee mannen van 26 jaar kregen donderdag hun vonnis na de brand die vorig jaar het kasteel van Houthulst vernielde. De ene krijgt een celstraf, de andere wordt geïnterneerd. "Er bestaat een gevaar dat de man opnieuw dergelijke feiten zou plegen", zei de rechter.

Lees meer »