Gordon steekt rivaal Gerard Joling de loef af met eigen realityreeks op tv dit najaar

De Nederlandse zanger Gordon Heuckeroth (55), bij ons vooral bekend als jurylid van ‘K2 zoekt K3’, krijgt een eigen realityserie. Dat heeft tv-zender Talpa bevestigd. De zanger vertelt aan ‘Shownieuws’ dat de serie dit najaar te zien zal zijn op SBS 6. 

Meer krantenkoppen in België

De stemmer had een duidelijke voorkeur: Joost Klein werd tweede in halve finale, Belgische kijker gaf Israël meeste punten

Joost Klein (26) is donderdag in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival tweede geworden. Hij kreeg van het publiek in totaal 182 punten, zo maakte de European Broadcasting Union (EBU) bekend. België eindigde pas op de dertiende plaats met een schamele 18 punten. En hoe verschillend werd er gestemd door het Belgische publiek en de vakjury?

Lees meer »

Door België gezochte drugsbazen verdienen miljoenen met vastgoed in Dubai

Grote drugsbazen konden de voorbije jaren in Dubai ongestoord villa’s en appartementen kopen, verhuren en verkopen met miljoenenwinsten. Zelfs al worden ze door België gezocht of vervolgd, of zijn ze al veroordeeld. Dat blijkt uit onderzoek van De Tijd, Knack en Le Soir samen met het collectief OCCRP, de non-profitorganisatie C4ADS en ruim 70 andere media in de wereld naar

Lees meer »

Twee dagen voor dodelijke aanslag op E42, kreeg Marian (38) riooldeksel op zijn vrachtwagen op exact dezelfde plek: “Ik ben in shock”

De overleden vrachtwagenchauffeur Gheorghe Tibil (50) was niet het eerste slachtoffer dat ‘s nachts getroffen werd door een loodzwaar riooldeksel op de E42. Enkele jongeren gooiden twee dagen voor de moord op Gheorghe al een deksel op de vrachtwagen van Marian (38). Hij overleefde de aanslag maar nét. “Ik ben getraumatiseerd. Een half uur voor Gheorghe stierf, zag ik die

Lees meer »

Europese consumentenorganisaties klagen Chinese webwinkel Temu aan: “Manipulatieve praktijken om consumenten meer te doen kopen of betalen”

De Europese consumentenorganisatie BEUC en zeventien van haar leden hebben klacht ingediend tegen de Chinese webwinkel Temu. Ze beschuldigen Temu ervan de nieuwe Europese regels rond digitale diensten te overtreden. Terwijl BEUC een klacht indiende bij de Europese Commissie, deden de zeventien leden dat bij de bevoegde autoriteiten in eigen land. In België gaat het om Testaankoop.

Lees meer »

Geen enkele Van den Bossche nog veilig in ‘Familie’ na comeback van opperschurk: “We willen ‘Game of Thrones’ achterna”

Al wekenlang wordt er bij de ‘Familie’-kijkers volop gespeculeerd. Wie is het onheilspellende personage Joris (Jan Sobrie) dat enkele maanden geleden zijn intrede maakte in de reeks en wat is hij van plan? Het is Simon, het is Bert, het is Xavier Latour, het is Didier De Kunst: de gekste theorieën deden de ronde en kijkers gingen helemaal los bij

Lees meer »

Heren 1 van Kon. Hockey Club Brugge zijn kampioen

De mannen van de Koninklijke Hockey Club Brugge zijn kampioen in derde nationale. Spannend was het wel omdat ze onlangs in een wedstrijd tegen een rechtstreekse concurrent in de allerlaatste minuut de titel en de promotie konden afdwingen.
The post Heren 1 van Kon. Hockey Club Brugge zijn kampioen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nooit eerder gehoorde tapes onthullen hoe iconische filmster Elizabeth Taylor wegliep van echtgenoot: “Ik was zo bang”

In de aankomende HBO-documentaire ‘Elizabeth Taylor: The Lost Tapes’ worden nooit eerder gehoorde bekentenissen van de legendarische actrice onthuld aan het publiek. De documentaire ging deze week in première op het Filmfestival van Cannes en bevat persoonlijke beelden en video’s van de actrice, evenals 70 uur aan ontdekte audiogesprekken. Vooral haar uitspraken over ex-echtgenoot Eddie Fisher zijn schokkend.

Lees meer »