Jamie Oliver blundert live op de radio en verkiest gehaktballen van rivaal Gordon Ramsay boven zijn eigen recept

De bekende Britse tv-kok Jamie Oliver (48) vindt de gehaktballen van zijn rivaal Gordon Ramsay (57) lekkerder dan zijn eigen recept. Dat werd duidelijk toen hij afgelopen week deelnam aan een geblinddoekte smaaktest in een ochtendshow op de Britse radio. 

Meer krantenkoppen in België

FBI geeft onderzoeksdossier van zaak O.J. Simpson vrij

De FBI heeft een dossier van 475 pagina’s gepubliceerd over het onderzoek naar de overleden American football-ster O.J. Simpson en de dubbele moord op zijn ex-vrouw en haar vriend. Het is de eerste keer dat die verzamelde documenten voor het grote publiek toegankelijk zijn gemaakt. Dat hebben verschillende Amerikaanse media gemeld.

Lees meer »

4 Amerikaanse docenten neergestoken in China

In de Chinese stad Jilin, in het noordoosten van het land, zijn 4 Amerikaanse docenten neergestoken met een mes in een openbaar park. Volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken werden de slachtoffers niet geviseerd. De 4 docenten worden verzorgd. Ze zijn gewond, maar niet in levensgevaar.

Lees meer »

EK-dorp Kortrijk steunt blinde Odette met ‘Sjotten voor Odetteje’: “Het toont hoe graag ze gezien is”

Het EK-dorp op het Nelson Mandelaplein is in volle opbouw. “We willen mensen verbinden. Samen supporteren, samen feesten, een drankje nuttigen. In deze context is er zeker ook plaats voor enkele sociale projecten”, zegt organisator Dieter De Clercq (37). Met het initiatief ‘Sjotten voor Odetteje’ zamelen ze geld in voor de oplopende medische kosten voor ouders Jens Cottijn (35) en

Lees meer »

Tomorrowland brengt eigen trilogie van fantasyromans uit

Het dancefestival Tomorrowland breidt uit naar de literaire wereld, met een geplande trilogie van fantasyromans. Het eerste deel, ‘The Great Library of Tomorrow’, verschijnt dit najaar. Tomorrowland belooft er “de unieke magie van het festival in verhaalvorm tot leven te brengen”.

Lees meer »

Robbe Lievens bezorgt Flink en Fris Belgische titel

Turnclub Flink en Fris heeft voor het eerst sinds de aansluiting bij Gymfed in 2007 een Belgisch kampioen in de rangen. De 19-jarige Robbe Lievens behaalde goud op het BK tumbling bij de B17+ jongens, met een punt voorsprong op de tweede.
The post Robbe Lievens bezorgt Flink en Fris Belgische titel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ronald Koeman kranig nadat zijn vrouw Bartina weer getroffen is door borstkanker: “Oranje soms afleiding”

Na een overtuigende 4-0-zege tegen Canada vorige week, speelt Oranje vanavond zijn uitzwaaimatch voor het EK tegen IJsland, dat vrijdag nog verrassend ging winnen op Wembley dankzij een goal van OH Leuven-spits Thorsteinsson. Het Nederlands elftal opent haar EK zondag met een wedstrijd tegen Polen. Volg de ontwikkelingen voor en tijdens Nederland – IJsland hieronder.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. Maxime Prévot (Les Engagés) aan paleis: “Staatshervorming geen prioriteit” – Theo Francken: “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde voor de vorming van een Vlaamse regering. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters, met het oog op de vorming van een federale regering. Verwacht wordt dat hij morgenavond een informateur

Lees meer »