Mokke Bier opent brewpub in Chinese miljoenenstad Suqian: “Uiteindelijk doel is er een grote brouwerij te openen”

Antwerps speciaalbier Mokke Bier opent een brewpub in de Chinese stad Suqian (spreek uit als Suchèn). Het moet een voorproefje worden voor een grote eigen brouwerij in de stad, en wie weet nog meer vestigingen in andere steden. “In China kan het plots heel snel gaan.”

 

Meer krantenkoppen in België

OVERZICHT. Cocktails drinken tussen struisvogels of een vleugje Ibiza op het Noordzeestrand: in deze zomerbars kan je tijdens het verlengd weekend al terecht

Het lange hemelvaartweekend belooft ook vier dagen lang mooi weer met zich mee te brengen. Een ideale gelegenheid om al eens naar een zomerbar te trekken! Wij lijsten per provincie enkele van de leukste locaties op waar je de komende dagen al terechtkan om met een lekker hapje of een verfrissend drankje in de zon te genieten.

Lees meer »

Hardlooplegende Kipchoge slachtoffer van complottheorie na dood concurrent: “Ze willen mijn huis in brand steken”

De Keniaanse marathonloper Eliud Kipchoge (39) heeft zich grote zorgen gemaakt over de veiligheid van zijn familie. Dat zegt de tweevoudig olympisch kampioen in een interview met BBC Sport Africa. Hij kreeg online tal van dreigementen van mensen die beweerden dat hij betrokken was bij een samenzwering om de in februari verongelukte Kelvin Kiptum te vermoorden.

Lees meer »

Rapport wijst op ergste uitbraak van antisemitisme sinds Tweede Wereldoorlog: “Oorlog in Gaza heeft vuur verder verspreid”

Er is wereldwijd sprake van een forse opstoot van Jodenhaat sinds het uitbreken van de oorlog tussen Israël en de extremistische Palestijnse organisatie Hamas. Het gaat om “de ergste golf van antisemitische incidenten sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog”, zo staat in het jaarlijkse rapport van de universiteit van Tel Aviv en de Joods-Amerikaanse ngo ADL.

Lees meer »

“Vriendjes”: Russische kannibaal en moordenaar lachend op de foto in Oekraïne

Twee van de meest beestachtige misdadigers uit Rusland hebben elkaar blijkbaar gevonden aan de frontlijn in Oekraïne. Een moordzuchtige kannibaal en een moordenaar die twee jonge vrouwen in stukken heeft gehakt, poseren lachend op een foto. De twee “vrienden” hebben ronduit afschuwelijke daden op hun kerfstok, maar werden allebei vrijgelaten uit de gevangenis om te gaan vechten in Oekraïne. Als

Lees meer »

Lang geleden maakte Niels Destadsbader Jelle Cleymans uit voor ‘loser’ en ‘broekschijter’: “Amai, dat was ik helemaal vergeten”

Ondertussen zijn Jelle Cleymans (38) en Niels Destadsbader (35) dikke vrienden die samen ‘14-18’ gaan spelen, maar in 2007 was dat lang niet het geval. Toen joelde Niels Jelle – tijdens een edelfiguratie bij ‘Spring’ – uit met straffe taal als ‘loser’ en ‘broekschijter’. Tijdens de eerste repetitie van de spektakelmusical confronteert reporter Jarne de heren met de beelden. “Ik

Lees meer »