Minstens elf wagens gevandaliseerd in Dendermonde, agent gewond bij arrestatie

In Dendermonde zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag verschillende voertuigen beschadigd. Drie personen werden opgepakt, waarbij één agent een gebroken neus opliep. Dat melden het parket van Oost-Vlaanderen en de lokale politie.

 

Meer krantenkoppen in België

De ‘voorbeeldige’ dochter die haar ouders van kant liet maken: het gruwelijke verhaal achter Netflix-docu ‘What Jennifer Did’

In 2010 wordt een veilige buurt in Canada opgeschrikt door een gewelddadige inbraak bij de alom geliefde familie Pan. Dochter Jennifer (nu 37) is de enige die er heelhuids uitkomt en contact op kan nemen met de hulpdiensten. Wat aanvankelijk een willekeurige aanval leek, was een diep doordacht moordplan. Het brein achter het complot? De ‘voorbeeldige’ dochter. De Netflix-documentaire ‘What

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Zwevegem?

Hoe goed ben jij vertrouwd met Zwevegem en de deelgemeenten? Weet je waar je moet zijn voor een leuk feestje? Of wie Marcel Kint was? En wie zijn de ereburgers van Zwevegem? Weet je dit alles en veel meer, speel dan mee met onze op-en-top gemeentequiz van Zwevegem. Veel succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Zwevegem?

Lees meer »

Nu het Songfestival bijna start: dit kan u (niet) leren van de bookmakers

Het Songfestival gaat morgen pas écht van start, maar de bookmakers zijn al enkele weken druk in de weer met hun pronostieken. Als we hun voorspellingen mogen geloven, maakt de Kroatische inzending Baby Lasagna het meest kans om te winnen. Maar wat dan met België en Nederland? En hoe accuraat zijn die voorspellingen nu écht? Een overzicht!

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Lichtervelde?

Ben jij uitstekend vertrouwd met het reilen en zeilen in Lichtervelde? Was je erbij tijdens Fata Morgana en staan de Folklorefeesten in je agenda? Was je vaste klant in cinema De Keizer en weet je waar Joran Wyseure de wereldtitel pakte dit jaar? Waag dan je kans in deze Lichterveldse gemeentequiz.
The post Quiz – Hoe goed ken jij

Lees meer »

INTERVIEW. Stephanie Clerckx (40) over moeilijk medisch zwanger worden: “Elke waarde onder 1 is superslecht, ik scoorde 0,27”

Romantisch zwanger worden op jongere leeftijd? Dat is niet gelukt voor ex-model en pr-vrouw van wielerploeg Soudal Quick-Step, Stephanie Clerckx (40). Vandaag is ze wel over the top gelukkig zwanger van haar eerste kindje, na een medisch traject dat twee jaar heeft geduurd. Hoe heeft ze dat beleefd? “Kon ik de tijd terugdraaien, had ik mijn eicellen laten invriezen. Ik

Lees meer »

Antwerpfans in Brussel keren teleurgesteld naar huis, maar blijven hoopvol: “Alles komt goed, want de play-offs komen er nog aan”

“Spelers komen en gaan, maar deze mooie club blijft altijd bestaan”: Toby Alderweireld vat eigenlijk samen wat de meeste Antwerp-fans dachten na afloop van de bekerfinale tegen Union. Veel teleurgestelde blikken aan het Koning Boudewijnstadion, maar ook hoopvolle boodschappen voor de spelers en de fans: “Alles komt goed, want de play-offs komen er nog aan.”

Lees meer »