LIVEBLOG KORTRIJK-EUPEN. Valt het doek over de Panda’s?

KV Kortrijk neemt het in het Guldensporenstadion op tegen Eupen. Als de Panda’s aan het kortste eind trekken, komen ze volgend seizoen uit in de Challenger Pro League. De thuisploeg kan mits winst over RWDM springen in de klassering. Volg het hier in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

1 op de 3 dorpszalen dreigt te verdwijnen in provincie Antwerpen: “Belangrijk om te vermijden dat mensen geïsoleerd raken”

Veel dorpszalen dreigen te verdwijnen. Dat blijkt uit een bevraging van de Landelijke Gilden. Zowel in heel Vlaanderen als in de provincie Antwerpen gaat het over één op de drie zalen. “Landelijke dorpen zijn aan het doodbloeden”, zegt woordvoerder Isaak Dieleman. “Dorpszalen zijn de laatste plaatsen waar bewoners elkaar nog kunnen ontmoeten.”

Lees meer »

KLJ Kanegem viert 90-jarig bestaan met pikdorsercross als blikvanger tijdens feestweekend

KLJ Kanegem bestaat dit jaar 90 jaar en dat moet gevierd worden. In het pinksterweekend van 17 tot en met 20 mei vinden de festiviteiten plaats, verspreid over drie dagen. De pikdorsercross op maandag 20 mei moet de blikvanger worden, aldus voorzitter Emiel Declercq.
The post KLJ Kanegem viert 90-jarig bestaan met pikdorsercross als blikvanger tijdens feestweekend appeared first

Lees meer »

Treinverkeer tussen Antwerpen en Mechelen verstoord

Door een persoonsongeval even voorbij het station Kontich-Lint is het treinverkeer tussen Antwerpen en Mechelen ernstig verstoord geraakt. Dat zegt spoornetbeheerder Infrabel. Er is momenteel geen treinverkeer mogelijk, de NMBS legt wel vervangbussen in.

Lees meer »

City wint door geweldige assist van De Bruyne die het uit kermt van de pijn na enkelblessure, waarna hij (uit voorzorg?) gewisseld wordt

Manchester City speelt vanavond de wedstrijd die het nog tegoed heeft in de Premier League, een inhaalmatch tegen Tottenham. Haaland bracht de Citizens op voorsprong na een knappe assist van De Bruyne. Enkele minuten later lag de Belg te kermen van de pijn en werd hij gewisseld. Kan City zijn voorsprong verdubbelen zonder De Bruyne? Volg het hier in de

Lees meer »