Bé De Meyer over ex Eddy Snelders: “Ik heb het nooit gezien of vermoed”

Bé De Meyer verbreekt na maanden de stilte over haar ex Eddy Snelders. In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt ze over haar schuldgevoel, haar gedeukt vertrouwen en het feit dat ze nooit iets geweten of gezien heeft.

 

Meer krantenkoppen in België

Ook nieuwe projectontwikkelaar drukt vroegtijdig pauzeknop in van bouwproject Maïsveld: “Wij weten van niets”

De omwonenden in de Bozestraat in Heule en in de aanpalende Bozemolenwijk reageerden verbaasd toen eind januari plots bouwwerken leken te beginnen voor het bouwproject Maïsveld. Er werd een werfomheining geplaatst en er gebeurden wat grondwerken maar daarna bleef het drie maanden oorverdovend stil. Merkwaardig genoeg wil de vastgoed- en bouwfirma Hyboma, die het project overnam van Imroder, noch het

Lees meer »

Gilberta en Eric zijn 65 jaar getrouwd

Op 29 april 1959 stapten Eric Timmerman (88) en Gilberta Vansteene (85) in het huwelijksbootje. Daarmee vieren ze hun briljanten huwelijksverjaardag.
The post Gilberta en Eric zijn 65 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Joost Klein is populairste songfestivalinzending op Spotify, ‘Europapa’ scoort tien keer beter dan Mustii

‘Europapa’ van Joost Klein is met afstand de populairste inzending voor het Eurovisiesongfestival op Spotify. De muziekstreamingdienst maakte maandag bekend dat het nummer van Joost Klein van alle landen ter wereld het best beluisterd is. ‘Before The Party’s Over’, de Belgische inzending valt buiten de top 10 van Spotify. Mustii zit aan 4,6 miljoen streams.

Lees meer »

Carla Bruni-Sarkozy meerdere uren verhoord in corruptiezaak

Carla Bruni-Sarkozy is donderdag meerdere uren verhoord als verdachte in de zaak rond de Franse oud-president Nicolas Sarkozy, die mogelijk getuigen heeft beïnvloed in de Libië-affaire. In oktober 2023 werd in Frankrijk een vooronderzoek geopend naar Sarkozy of hij iets te maken heeft met de intrekking van een verklaring van de Frans-Libanese zakenman Ziad Takieddine.

Lees meer »

Kinderen leesjury verkiezen favoriete boeken

De kinderen van de leesjury gaven in het werkjaar 2023-2024 scores aan hun favoriete boeken. Het leesjaar loopt van september tot april.
The post Kinderen leesjury verkiezen favoriete boeken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na winst in ‘Idool’ verdween Joeri Fransen weer in de anonimiteit: “Ik was een tijdje dokwerker”

Zijn carrière nam een blitzstart toen hij het tweede seizoen van ‘Idool’ won. Maar minstens even snel doofde de ster van Joeri Fransen (42) en keerde hij de showbizz ontgoocheld de rug toe. In ‘Dag Allemaal’ blikt hij terug op z’n woelige professionele carrière. Nu duikt hij opnieuw op in ‘Sing Again’, maar hij had wel een heel bijzondere voorwaarde

Lees meer »

Duitse politicus moet geopereerd worden na gewelddadige aanval tijdens verkiezingscampagne: “Een bedreiging voor de democratie”

Matthias Ecke, een Europese parlementslid uit Duitsland, werd aangevallen terwijl hij verkiezingsposters aan het ophangen was in Dresden. Vier onbekende personen vielen de 41-jarige politicus aan waardoor hij ernstige verwondingen opliep. De politie bevestigde het incident. De Duitse bondskanselier waarschuwt dat het incident “een bedreiging is voor de democratie”.

Lees meer »

Alle uitslagen provinciale eindrondes: strafschoppen moeten vaak de beslissing brengen

Het was een spannende middag op de provinciale voetbalvelden. Nog niet alles is beslist, maar in derde provinciale mochten al zes ploegen een promotieticket op zak steken. In tweede en vierde provinciale hebben de ploegen die vandaag hun match wonnen al een reuzenstap richting promotie gezet.
The post Alle uitslagen provinciale eindrondes: strafschoppen moeten vaak de beslissing brengen appeared

Lees meer »