LIVEBLOG FIORENTINA-CLUB. Jackers in doel, Odoi op het middenveld: ontdek hier de opstelling!

Een afspraak met de geschiedenis voor Club Brugge. Blauw-zwart speelt vanavond in Firenze de heenmatch van zijn Conference League-halve finale tegen Fiorentina. Nordin Jackers staat wellicht tussen de palen bij blauw-zwart, dat vol vertrouwen toeleeft naar de topaffiche. Volg het allemaal op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Drie Moorselenaars in het zog van de renners: “De Mannekes van de Giro”

Tijdens de rustdag van de ronde van Italië werd het een hartelijk weerzien tussen matrassenmannen Wim Vanneste en Philiep Derthoo en verzorger Steven D’Helft. Moorsele boven in de Giro! De belevenissen van Wim en Philiep kan je volgen in hun blogspot.
The post Drie Moorselenaars in het zog van de renners: “De Mannekes van de Giro” appeared first on

Lees meer »

“We merken nu al een Joost Klein-effect in de ticketverkoop”: Moen Feest verwacht vol huis voor meest besproken Eurosong-deelnemer

Op het podium van het Eurovisiesongfestival was hij niet te bewonderen, maar deze zomer staat Joost Klein wél op Moen Feest. “We maken ons op voor een knaloptreden”, zegt medeorganisator Frederik Roelant.
The post “We merken nu al een Joost Klein-effect in de ticketverkoop”: Moen Feest verwacht vol huis voor meest besproken Eurosong-deelnemer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang”

VZW Kinderopvang De Hoeksteen opent in september een nieuwe kinderopvang in Lichtervelde. Kinderopvang Felix krijgt een onderkomen in het gebouw waar vroeger Café De Zwaan was. “Deze unieke locatie met vele herinneringen voor de Lichterveldse bevolking krijgt op deze manier terug een bestemming.”
The post Nieuwe kinderopvang in voormalig Café De Zwaan: “Locatie uitstekend geschikt voor kinderopvang” appeared first

Lees meer »

REPORTAGE: Heel Europa kijkt naar Ninove, maar vooral naar Vlaams Belanger Guy D’haeseleer: “Iedereen wil het reservaat Ninove bezoeken”

Een centrumstad met niet meer dan 40.000 inwoners in Oost-Vlaanderen, en toch kijkt iedereen tegenwoordig naar Ninove. Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen bestaat de kans dat het de eerste gemeente wordt met een absolute meerderheid voor Vlaams Belang. Dat heeft de partij te danken aan één man: Guy D’haeseleer. Dit weekend kon u in deze krant nog lezen dat hij in

Lees meer »

EXCLUSIEF. Paleis tikt prins Laurent op de vingers na interview over plannen om nieuw leven te starten in buitenland

Het koninklijk paleis heeft prins Laurent (60) aangesproken op zijn exclusief interview in HLN en laten weten dat ze zijn uitspraken niet op prijs stellen. De jongere broer van koning Filip kondigde in deze krant aan dat hij “een nieuw leven aan het voorbereiden is” en desnoods zijn dotatie wil opgeven. Maar geraakt hij zo gemakkelijk van die staatstoelage vanaf?

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor man die toenmalige vriendin in haar borsten beet

“Over één zaak kan iedereen het eens zijn: hij kampt met een agressieprobleem en bijt telkens letterlijk van zich af.” Een 38-jarige man uit Waregem die verschillende vrouwen klappen gaf, komt er met een volledig voorwaardelijke celstraf van 16 maanden vanaf. Op voorwaarde dat hij enkele strikte regels volgt. Hij moet ook ruim 6.000 euro schadevergoeding betalen.
The post

Lees meer »

Feest voor twaalf eerstecommunicanten in Madonna

Op zaterdag 11 mei was het feest voor twaalf eerstecommunicanten in de kerk van Madonna. Op de foto zien we Amy Bouckaert, Reinout Cappoen, Emilla Debruyne, Tiebo Depuydt, Lize De Rudder, Mathis De Sutter, Julie Dupon, Eléonore Noyelle, Tuur Schotte, Eli Vandenbroucke, Tibo Van Insberghe en Ellis Verbrugghe samen met de catechisten Heidi Desmedt en
The post Feest voor

Lees meer »

“Ze worden verdeeld als knikkers in een zak”: Ouders overnachten aan schoolpoort om kind in te schrijven

De Sint-Paulusschool tekende voor het eerst in op de officiële digitale aanmeldingsprocedure. Daardoor kwamen in totaal 120 scholieren op de wachtlijst van hun eerste voorkeur terecht, wat heel wat frustraties bij de ouders veroorzaakt. Deze week kampeerden enkelen van hen ’s nachts voor een andere campus om ook daar niet uit de boot te vallen. “Zelfs een tweeling kan niet

Lees meer »