Gilberta en Eric zijn 65 jaar getrouwd

Op 29 april 1959 stapten Eric Timmerman (88) en Gilberta Vansteene (85) in het huwelijksbootje. Daarmee vieren ze hun briljanten huwelijksverjaardag.

Het koppel leerde elkaar niet vrij lang voor ze hun jawoord gaven kennen. Eric werkte als bediende in het casino terwijl Gilberta er een loopbaan in de horeca op nahield. Het koppel kreeg tijdens hun huwelijk vijf kinderen. Ondertussen hebben ze ook al twaalf kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Hun oude dag beleven ze samen in woonzorgcentrum Mercator in de Josef Boelstraat.

The post Gilberta en Eric zijn 65 jaar getrouwd is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Dit gaat me nog m’n hele leven achtervolgen”: ‘Milo’-acteur Mathias Mesmans neemt ons mee achter de schermen

Met gemiddeld 480.000 kijkers per aflevering kan Camille Dhont (22) trots zijn op haar telenovelle ‘Milo’. “De reeks is het tweede best bekeken format op VTM GO”, tekent VTM op. “Daarmee scoort ‘Milo’ bijna even goed als ‘Familie’. We zijn dus zeer tevreden over de kijkcijfers”, voegen ze toe. Reporter Jarne trekt in deze Showbits zijn stoute schoenen aan en

Lees meer »

Museumpashouders mogen op 18 mei vriend meenemen voor gratis museumbezoek

De zowat 200.000 houders van een museumpas, een abonnement dat een jaar lang toegang geeft tot meer dan 245 musea, mogen naar aanleiding van International Museum Day op 18 mei een vriend meenemen voor een gratis museumbezoek. Die dag vormt meteen ook het startschot voor de Week van de Belgische Musea, zo heeft de organisatie museumPASSmusées vrijdag aangekondigd.

Lees meer »

Marlin (24) belandt in zee waar het krioelt van de haaien: “Hadden nog gezegd dat het me je gedaan is als je daar invalt”

Marlin Wakeman (24) werkt al een tijdje op een boot en ging de ochtend van 26 april gezwind naar het werk. Maar toen hij aan boord wilde klimmen, zette hij een verkeerde stap en viel hij in het water van de haven. Water waar minstens twintig haaien rondzwommen. “Enkele dagen eerder hadden we onder collega’s nog zitten zeggen dat je

Lees meer »

24-jarige Zwevegemnaar aangehouden voor cannabisverkoop

Op donderdag 2 mei ging een interventieploeg van Politiezone MIRA tijdens zijn patrouille over tot controle van een voertuig in Zwevegem. Er werd onmiddellijk een sterke cannabisgeur waargenomen, waardoor werd overgegaan tot een grondige controle.
The post 24-jarige Zwevegemnaar aangehouden voor cannabisverkoop appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik schilder de wereld zoals ik ernaar kijk”: kunstenaar reageert zelf op ‘lelijk portret’ van Australische miljardair

De Australische miljardair Gina Rinehart (70) heeft het belangrijkste museum van Canberra gevraagd een portret van haar te verwijderen omdat ze het kunstwerk niet geslaagd vindt. Het schilderij van Vincent Namatjira hangt tussen 20 andere portretten van bijvoorbeeld koningin Elizabeth II en de voormalige premier Julia Gillard op een tentoonstelling in de National Gallery of Australia. “Ik schilder de wereld

Lees meer »

Stad Oostende houdt circusworkshops in de wijk Konterdam

Van 16 mei tot 20 juni kunnen kinderen en jongeren uit de Wijk Konterdam op donderdagnamiddag deelnemen aan circusworkshops op het Touwtrekkersplein aan OC Schaperye. De workshops worden georganiseerd door Stad Oostende, Arktos en Woesh circusatelier, met een subsidie voor straat- en wijkactiviteiten. Zo wil de Stad kwetsbare jongeren in de wijk op een laagdrempelige manier bereiken.
The post

Lees meer »