Bé De Meyer over ex Eddy Snelders: “Ik heb het nooit gezien of vermoed”

Bé De Meyer verbreekt na maanden de stilte over haar ex Eddy Snelders. In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt ze over haar schuldgevoel, haar gedeukt vertrouwen en het feit dat ze nooit iets geweten of gezien heeft.

 

Meer krantenkoppen in België

Davina Simons hoopte samen met hartsvriendin Natalia af te zien in ‘Special Forces’, maar het lot besliste er anders over

Met twee voeten vooruit. In de rechtbank en in het leven. Davina Simons, vandaag wordt ze 29, toonde zich al vaker de meest onverschrokken rekruut bij ‘Special Forces’, maar ging bij een klimloop een eerste keer strompelen. Davina trakteerde zichzelf na de opnames op een blijvende herinnering én vanavond op een etentje en later op een excentriek feestje voor haar

Lees meer »

KIJK. Dit is het “onflatteuze” portret van Australische miljardair dat ze uit tentoonstelling wil laten halen

De Australische miljardair Gina Rinehart (70) heeft het belangrijkste museum van hoofdstad Canberra gevraagd een portret van haar te verwijderen, omdat ze het kunstwerk niet geslaagd vindt. Het schilderij van de bekroonde kunstenaar Vincent Namatjira hangt tussen 20 andere portretten van bijvoorbeeld koningin Elizabeth II en de voormalige premier Julia Gillard op een tentoonstelling in de National Gallery of Australia.

Lees meer »

Doe-het-zelfpakketten van Jeroen Meus brengen ‘Dagelijkse kost’ naar de supermarkt, maar zijn de pakketten de moeite?

Jeroen Meus maakt het ons makkelijk: zijn ‘Dagelijkse kost’-verspakketten liggen voortaan in het rek bij Albert Heijn. Een snelle, makkelijke en smakelijke oplossing voor wie vers en voordelig zelf een Vlaamse klassieker op zijn bord wil toveren, aldus de televisiekok. “Gentse waterzooi is normaal niks waar je op een maandagavond thuis aan zou beginnen.” Wat betaal je voor zo’n doe-het-zelf-Meusbereiding

Lees meer »

Fietsster (31) gewond na aanrijding met wagen in Roeselare

Op het kruispunt van de Ardooisesteenweg met de Fabrieksstraat in Roeselare kwam het vrijdagochtend omstreeks 7 uur tot een aanrijding tussen een fietser en een personenwagen. De fietsster, een 31-jarige vrouw uit Roeselare, kwam ten val en geraakte daarbij gewond.
The post Fietsster (31) gewond na aanrijding met wagen in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Barron Trump (18) zet eerste politieke stappen als kiesman in Florida

De 18-jarige Barron Trump zal een kiesman zijn in de Amerikaanse staat Florida en zet zo zijn eerste stappen in de politieke wereld. De jongste zoon van de voormalige president Donald Trump zal tijdens de Republikeinse Conventie in juli zijn stem uitbrengen voor zijn vader. Die won in maart de Republikeinse voorverkiezing in Florida.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Appartementsgebouw in Russische stad Belgorod stort in na raketinslag: “Vier mensen gedood”

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou voorbereid zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. In de Russische oblast Belgorod is een appartement ingestort, vermoedelijk na een raket- of bominslag. Er zou sprake zijn van minstens zeventien gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

KB Avelgem maakt werk van inkomende transfers

Koninklijke Basket Avelgem sloot het seizoen af met een klinkende zege tegen Rozenbeka Oostrozebeke (81-55). De ploeg van speler-voorzitter Pieter Decock (34) eindigde vierde. Ondertussen maakte de club vier nieuwe namen bekend voor volgend seizoen.
The post KB Avelgem maakt werk van inkomende transfers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Strandredders in enkele zwemzones van zes kustgemeenten

Tijdens het Hemelvaartweekend zijn enkele zwemzones van zes kustgemeenten al bemand door strandredders. Een frisse duik in de Noordzee is dus al mogelijk in Knokke-Heist, Blankenberge, De Haan, Oostende, Nieuwpoort en Koksijde. Pas vanaf de start van de zomervakantie zullen overal strandredders aanwezig zijn aan de kust.
The post Strandredders in enkele zwemzones van zes kustgemeenten appeared first on

Lees meer »

“Mijn verwachtingen zijn heel laag gezakt”: stevent ‘Blind gekocht’ af op een fiasco?

“Ik kan dit moeilijk plaatsen.” Nee, ‘Blind gekocht’-deelnemers Heleen en Balder lopen niet over van enthousiasme wanneer ze hun nieuwe woning voor het eerst zien. Makelaar Kinga Kantorska en interieurarchitecte Dorien Boven zullen dus serieus hun best moeten doen om de mening van het koppel bij te stellen. En ook de wensen van nieuwe kandidaten Seppe en Niels vormen een

Lees meer »

Uniek concert voor Indonesische straatkinderen

De vzw Anak Bangsa Indonesia organiseert op zondagnamiddag 2 juni in de Heilige Familiekerk op de Bosmolens in Izegem een uniek concert met ‘La Chapelle Sauvage’. De opbrengst gaat integraal naar wees- en straatkinderen in Surakarta in Indonesië.
The post Uniek concert voor Indonesische straatkinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »