Na winst in ‘Idool’ verdween Joeri Fransen weer in de anonimiteit: “Ik was een tijdje dokwerker”

Zijn carrière nam een blitzstart toen hij het tweede seizoen van ‘Idool’ won. Maar minstens even snel doofde de ster van Joeri Fransen (42) en keerde hij de showbizz ontgoocheld de rug toe. In ‘Dag Allemaal’ blikt hij terug op z’n woelige professionele carrière. Nu duikt hij opnieuw op in ‘Sing Again’, maar hij had wel een heel bijzondere voorwaarde voor de maker om even terug uit de anonimiteit te stappen. “Ze gingen ermee akkoord.” 

Meer krantenkoppen in België

Komst van Park Ursus met 17 KMO-units moet lokale bedrijvigheid in Meulebeke stimuleren

Op de hoek van de Randweg en de Nijverheidstraat in Meulebeke, waar Intermat sinds 2006 zijn activiteiten uitoefende, begint Hexagon een nieuw hoofdstuk. De site wordt volledig gesloopt en omgevormd tot een bedrijvenpark met aantrekkelijke architectuur: een invulling die een economische boost zal geven aan de bedrijvigheid langs de Nijverheidsstraat.
The post Komst van Park Ursus met 17 KMO-units

Lees meer »

Druk feestweekend in basisschool Ter Molen: “We zetten alles op alles”

Feesten en basisschool Ter Molen? Het zijn twee termen die bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ook mei belooft alvast erg geanimeerd te worden, met een quiz en zelfs een talentenshow. Het weekend van 31 mei moet alvast worden vrijgehouden.
The post Druk feestweekend in basisschool Ter Molen: “We zetten alles op alles” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijfde editie opleiding tot keukenmedewerker afgerond

In Blankenberge zijn 18 procent van alle ondernemingen horecazaken. De horecasector maakt dan ook een belangrijk deel uit van het werkaanbod. Omdat vacatures voor de job van keukenmedewerker moeilijk ingevuld geraken, organiseerden VDAB, lokaal bestuur Blankenberge en Horeca Forma de mobiele opleiding keukenmedewerker.
The post Vijfde editie opleiding tot keukenmedewerker afgerond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuw rapport toont aanhoudende uitbuiting bij Shein: 75-urige werkweken en zelfs tieners aan het werk

De Chinese webwinkel Shein beloofde vorig jaar om de lange werktijden in haar toeleveringsketen aan te pakken. Maar een nieuw rapport toont aan dat werknemers in sommige fabrieken die aan Shein leveren nog steeds 75 uur per week werken. Dit blijkt uit een onderzoek van Public Eye, een Zwitserse mensenrechtenorganisatie die in 2021 voor het eerst de onmenselijke omstandigheden aan

Lees meer »

Vader en zonen terecht voor onthutsende mishandeling en misbruik: “Geslagen met oplader, sandalen en verlengkabel en meer dan 100 keer vastgebonden”

Zijn een Afghaanse vrouw en haar drie kinderen jarenlang door haar echtgenoot en twee stiefzonen uit Menen mishandeld en misbruikt? Op die vraag moet de rechter in Kortrijk een antwoord vinden. De Afghaanse echtgenoot en zijn twee zonen vinden alvast van niet en gaan resoluut voor de vrijspraak. “Allemaal leugens en verzinsels”, klonk het in koor. Wat speelde zich achter

Lees meer »

Rapper Sean ‘Diddy’ Combs geeft mishandeling van ex-vriendin toe: “Ik walg van mezelf” 

Amerikaanse rapper Sean ‘Diddy’ Combs geeft in een video op Instagram toe dat hij zijn ex-vriendin en zangeres Cassandra ‘Cassie’ Ventura heeft mishandeld. Vrijdag bracht nieuwszender CNN bewakingsbeelden naar buiten waarop te zien was hoe Combs zijn toenmalige vriendin sloeg, stampte en door de gang van een hotel sleurde. Combs, die de beschuldigingen altijd heeft ontkend, biedt nu in een

Lees meer »

Voorwaardelijke celstraf voor man die toenmalige vriendin in haar borsten beet

“Over één zaak kan iedereen het eens zijn: hij kampt met een agressieprobleem en bijt telkens letterlijk van zich af.” Een 38-jarige man uit Waregem die verschillende vrouwen klappen gaf, komt er met een volledig voorwaardelijke celstraf van 16 maanden vanaf. Op voorwaarde dat hij enkele strikte regels volgt. Hij moet ook ruim 6.000 euro schadevergoeding betalen.
The post

Lees meer »

“Op de weg kan er plots een cheetah opduiken”: zonen van Kathleen Aerts over hun spannende leven in Zuid-Afrika

“Sorry, maar we luisteren niet naar K3, wel naar Eminem.” Jay (10) en Lewis (13) stonden al op het podium van ‘Tien om te zien’ te rappen aan de zijde van mama Kathleen Aerts (45), maar ze ambiëren geen zangcarrière. De jongste wil profvoetballer worden, de oudste wil Droom Guesthouse en de reisbureaus van zijn ouders overnemen. De jongens onthullen

Lees meer »