“Club Brugge kan twee keer voor de hoofdprijs gaan dankzij zijn brede selectie. Ze hoeven niet te kiezen”

Marc Degryse kreeg een antwoord op de vraag of Union nog meedoet voor de titel. “Antwerp daarentegen, dat is een mysterie”, zegt onze huisanalist. En het meeste onder de indruk blijft hij van Club Brugge. “De goals komen van overal. Niemand heeft die weelde. En het vormpeil van Vanaken is al een tijdje bijzonder hoog.” Dat zorgt voor een opwellende gedachte bij Degryse. 

Meer krantenkoppen in België

Toenmalige partner (78) van Annie De Poortere legt gedeeltelijke bekentenis af, familie reageert: “Nooit deze opheldering verwacht”

De ex-partner van Annie De Poortere, Hans D., is aangehouden door de onderzoeksrechter. De vrouw uit Sint-Martens-Latem verdween 30 jaar geleden en haar lichaam werd afgelopen weekend teruggevonden in een tuin vlakbij haar woning. Haar toenmalige man, die ondertussen gedeeltelijke bekentenissen zou afgelegd hebben, verschijnt binnen de vijf dagen voor de raadkamer. Dat laat het Oost-Vlaamse parket weten. De familie

Lees meer »

Voetweg door slachthuis Covameat wordt afgeschaft

Voetweg 84 wordt afgeschaft tussen de Komenstraat en de Langebunderstraat. In realiteit is hij daar immers al lang verdwenen, gebouwen van het slachthuis Covameat komen in de plaats. N-VA stemde tegen.
The post Voetweg door slachthuis Covameat wordt afgeschaft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Landbouwers snakken naar droog weer

Landbouwers in ons land maken zich grote zorgen omdat er de laatste maanden uitzonderlijk veel regen is gevallen. Al sinds oktober regent het meer dan normaal en daardoor liggen de akkers er veel te nat bij. Groenten die nu niet gezaaid kunnen worden, dreigen binnenkort niet in de winkelrekken te liggen.

Lees meer »

Mooi afscheidscadeau van Winkel Sport: Terschuerenpark heet voortaan het Geert Cool-stadion

Winkel Sport speelde zaterdagavond de laatste thuiswedstrijd in eerste nationale. KVK Tienen was de tegenstander, maar de match stond vooral in het teken van het afscheid van sponsor en voorzitter Geert Cool die na ruim drie decennia afscheid nam.
The post Mooi afscheidscadeau van Winkel Sport: Terschuerenpark heet voortaan het Geert Cool-stadion appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Karen Damen kan tranen niet bedwingen bij lied van K3 en 11 andere verbazende momenten uit ‘Sing Again’

Verschillende kandidaten uit 35 jaar talentenshows bij VTM wagen zich in ‘Sing Again’ aan een nieuwe kans in de showbizzwereld. Vrijdagavond beten twaalf oude bekenden de spits af. Onder meer ‘The voice van Vlaanderen’-winnares Luka Cruysberghs, de ‘Soundmixshow’-winnares Bianca en ‘Idool’-winnaar Joeri Fransen brachten hun auditie van weleer nog een keer live op het podium. En dat zorgde voor grote

Lees meer »

Belgian Tornados en gemengde aflossingsploeg 4×400 meter plaatsen zich voor Olympische Spelen, Belgian Falcons grijpen naast finaleplaats

De Belgian Tornados, de aflossingsploeg op de 4×400 meter bij de mannen, hebben op de World Relays op de Bahama’s een Olympisch ticket bemachtigd, net als de Belgische aflossingsploeg op de gemengde 4×400 meter. De Belgen verzekerden zich zo van een ticket voor de Olympische Spelen van komende zomer in Parijs. De Belgian Falcons, de aflossingsploeg op de 4×100 meter

Lees meer »

Brutale diefstal op paralympiër in station Oostende levert tot 22 maanden cel op: “Hij kon zich onmogelijk verweren”

Drie Oostendenaars zijn voor de Brugse rechtbank schuldig bevonden aan brutale diefstal op een mindervalide man in het station van Oostende. Het slachtoffer kreeg rake klappen en werd van zijn portefeuille beroofd. “Het is een schande dat men zich zo gedraagt tegenover een kwetsbaar persoon”, fulmineerde de procureur.
The post Brutale diefstal op paralympiër in station Oostende levert tot

Lees meer »

Horta Kuurne-Dendauw steunt Think Pink met plantjesactie

Vanaf vandaag tot en met 12 mei hebben klanten van Horta Kuurne-Dendauw de kans om hun steun te tonen voor Think Pink tijdens hun bezoek aan de winkel. Horta Kuurne-Dendauw biedt vanaf vandaag plantjes te koop aan waarbij een bedrag van 1,5 euro wordt gedoneerd aan Think Pink, een Belgische organisatie die zich inzet voor borstkankerpreventie, -opsporing en -ondersteuning.

Lees meer »