Colin Coosemans emotioneel na langverwacht debuut: “Had me al paar keer ingebeeld hoe het zou zijn”

Colin Coosemans mocht voor het eerst sinds 5 november 2020 nog eens op het hoogste niveau acteren. De keeper maakt zo zijn debuut voor Anderlecht en dat deed hem veel deugd. “Het waren soms moeilijke momenten, maar het is mooi om nu eindelijk te debuteren.” 

Meer krantenkoppen in België

Hoe renners de pijn verbijten na een crash en waarom ze zo snel terugkeren: “Dat wordt er ingepompt, het zit in ons DNA”

Jenthe Biermans viel vorig weekend 25 meter diep in een ravijn in de Giro, maar moest gedwongen worden om uit de race te stappen. Wout van Aert rijdt de Ronde van Noorwegen hoewel hij nog altijd last heeft aan zijn zeven gebroken ribben. En ook Remco Evenepoel wil binnenkort weer koersen amper twee maanden nadat hij zijn schouderblad en sleutelbeen

Lees meer »

Hier vloekt men niet

Jef Van den Bossche werkt onder meer als vastgoedfotograaf en bevindt zich daarom bijna dagelijks in gedateerde woonkamers, badkamers en slaapkamers. In huizen die klaar zijn voor de sloop of op zijn minst een grondige renovatie verdienen. Sommige kamers katapulteren je regelrecht naar de jaren 50, 60 of 70.

Lees meer »

LIVEBLOG. De beker gaat de lucht in op Jan Breydel: volg hier de festiviteiten van kampioen Club Brugge op de voet!

Wát een ontknoping! Club Brugge heeft zich voor de 19de keer tot landskampioen gekroond. In een kolkend Jan Breydel had blauw-zwart genoeg aan een 0-0-gelijkspel tegen stadsrivaal Cercle, maar in het slot ontsnapte Club nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. Alle feestelijkheden en reacties na de Brugse titel kan u op de voet volgen in

Lees meer »

Geen slachtoffers gevonden onder puin van ingestorte parkeergarage in Nederland: “Er zijn geen vermissingen gemeld”

In de Nederlandse stad Nieuwegein, in het zuiden van Utrecht, is de parkeergarage van het lokale ziekenhuis zondagavond deels ingestort. Vermoedelijk zijn daarbij geen slachtoffers zijn gevallen. Dat laat een woordvoerder van de veiligheidsregio Utrecht in de loop van de nacht weten nadat specialistische teams met honden afzonderlijk van elkaar in de garage hebben gezocht.

Lees meer »

Michael Freilich dient strafklacht in voor mogelijke fouten bij aanbestedingen onder voormalig minister van Justitie Vincent Van Quickenborne

Federaal parlementslid voor N-VA Michael Freilich heeft op 8 mei een strafklacht ingediend en vraagt een onderzoek naar mogelijke “oplichting”. Dat meldt de VRT. Freilich zegt aanwijzingen te hebben van fouten bij aanbestedingen onder voormalig minister van justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) rond de digitalisering bij Justitie.

Lees meer »