Lionel Messi zoals u hem nooit zag: Argentijn vertolkt rolletje in nieuwe Bad Boys-film van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah

Lionel Messi (36), aan het uitbollen in Miami? Niets is minder waar. Als het binnenkort gedaan is met voetballen, kan hij zo weer aan de slag als… acteur. De wereldkampioen vertolkt naast NBA-ster Jimmy Butler een rolletje in de Amerikaanse blockbuster ‘Bad Boys: Ride or Die’, en dat allemaal op initiatief van twee Belgen. 

Meer krantenkoppen in België

De nachtmerrie van Umicore: LFP

21:17 Elektrische auto’s beloofden een gouden toekomst voor Umicore te worden, maar storten de Brusselse materialenspecialist nu in een stevige crisis. De belangrijkste oorzaak bestaat uit drie letters: LFP…

Lees meer »

America Today opent nieuw filiaal in Blankenberge

Modeketen America Today lanceert zijn vierde winkel aan zee. De nieuwe vestiging opent vrijdag de deuren in de Kerkstraat, en zwaait het hele weekend met kortingen.
The post America Today opent nieuw filiaal in Blankenberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Stad Kortrijk behaalt opnieuw Vlaams label ‘Sportbedrijf’

Met het label ‘Sportbedrijf’ wil Sport Vlaanderen alle bedrijven stimuleren om hun medewerkers aan te zetten tot sporten en bewegen. Ook Stad Kortrijk mag – al voor de tweede keer – het label in ontvangst nemen.
The post Stad Kortrijk behaalt opnieuw Vlaams label ‘Sportbedrijf’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Plots hoorde ik heel veel lawaai”: tractor rijdt gat in gevel van huis, bewoners komen met de schrik vrij

In de Cathilleweg in Stalhille (deelgemeente Jabbeke) is woensdagmiddag de gevel van een huis beschadigd geraakt. Een tractor met haspel maakte tijdens het indraaien van een straat een inschattingsfout en boorde zo een gat in de muur. De bewoners waren thuis toen het ongeval gebeurde. “Ik was net in de woonkamer aan het stofzuigen toen ik plots héél veel lawaai

Lees meer »

Zij overleefden de explosie in Hoboken niet

In Hoboken is de zoekactie stopgezet naar slachtoffers van de explosie die donderdagochtend plaatsvond in een appartementsgebouw op de Sint Bernardsesteenweg. Er zijn vier doden geteld, onder wie een moeder en haar dochter van 10 jaar oud. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden en één persoon wordt nog vermist. Dit weten we al over de slachtoffers.

Lees meer »

CD&V krijgt een stevige tik met ook verlies voor Hilde Crevits

Torhout Met 2.561 voorkeurstemmen blijft Hilde Crevits resoluut de stemmenkampioen van haar eigen stad, maar ze kon niet verhinderen dat het resultaat van zowel haar als haar partij een stevige tik kreeg. Het CD&V-verlies van 7% voor het Vlaams Parlement is bijna volledig toe te schrijven aan de winst van 6% van het Vlaams Belang.
The post CD&V krijgt

Lees meer »

LIVEBLOG EK ATLETIEK. Hoogspringer Thomas Carmoy faalt niet op 2m26

België zit na de Europese titel van Alexander Doom aan drie medailles op het EK atletiek. Vandaag komen er opnieuw heel wat landgenoten in Rome. Onder meer de Belgian Tornados en de Belgian Cheetahs. Jente Hauttekeete en Thomas Van der Plaetsen werken dan weer hun tienkamp af. Volg het allemaal in onderstaande liveblog.

Lees meer »