Lionel Messi zoals u hem nooit zag: Argentijn vertolkt rolletje in nieuwe Bad Boys-film van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah

Lionel Messi (36), aan het uitbollen in Miami? Niets is minder waar. Als het binnenkort gedaan is met voetballen, kan hij zo weer aan de slag als… acteur. De wereldkampioen vertolkt naast NBA-ster Jimmy Butler een rolletje in de Amerikaanse blockbuster ‘Bad Boys: Ride or Die’, en dat allemaal op initiatief van twee Belgen. 

Meer krantenkoppen in België

TikTokkers Neal (19) en Senne (19) breken in op Tomorrowland: “Nu kunnen we het van onze bucketlist schrappen”

In hun laatste TikTok-stunt tonen Neal Remmerie (19) en Senne Haverbeke (19) uit Ingelmunster hoe ze wisten binnen te glippen op de weide van Tomorrowland. Het duo kon uit de handen van de security blijven en zo meegenieten van de laatste dag van het festival. “Het was echt insane, maar de inbraak was allesbehalve gemakkelijk”, klinkt het bij de TikTokkers.

Lees meer »

Grensbewaker gewond bij schietpartij aan Grieks-Turkse grens

Aan de Grieks-Turkse grensrivier Evros is een Griekse grensbewaker gewond geraakt toen hij beschoten werd. De Griekse politie zegt dat de schoten afgevuurd werden aan de Turkse zijde van de rivier. Griekse grensbewakers hadden net een illegale oversteek van de grens van Turkije naar Griekenland verhinderd.

Lees meer »

Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’

Bij het begin van de zomervakantie is er ieder jaar Slyps Kermis. Ook dit jaar viel er heel wat te beleven. De wielerorganisatoren van Slyps Sprint kleurden het kermisgebeuren met twee wedstrijden en op maandag was er opnieuw een loopwedstrijd.
The post Isabelle Vandenbussche uit Moorslede is ‘Slomo Universalis’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstgrasveld en nieuwe LED-verlichting voor Eendracht Wervik: “Voor iedereen aangenamer om de wedstrijden te beleven”

Derdeklasser Eendracht Wervik beschikt nu ook over een kunstgrasveld op het hoofdterrein van het Viroviosstadion. Het nieuw kunstgrasveld werd woensdagavond ‘ingespeeld’ tijdens een oefenwedstrijd tegen Tweede Amateur KRC Harelbeke. Ondertussen is ook de verlichting volledig vernieuwd.
The post Kunstgrasveld en nieuwe LED-verlichting voor Eendracht Wervik: “Voor iedereen aangenamer om de wedstrijden te beleven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gouden Batjes in Zedelgem drie dagen in teken van 50 jaar dorpsfeesten: “Ideaal om samen te komen en oude bekenden terug te zien”

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 augustus wordt de dorpskern voor de vijftigste keer het toneel van de Batjes, onder de noemer Zilleghem Tegoare. Met voor elk wat wils blijft de gouden feesteditie trouw aan vaste waarden zoals de wieler- en loopwedstrijd, de avondmarkt, live optredens en terrasjes. Een expo toont een halve eeuw vermaak op de Batjes.<br

Lees meer »

Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven”

Michaël Battheu nam deel met de Special Devils & Flames aan het internationale tornooi Gothia Cup. Met een derde plaats en onvergetelijke herinneringen blikt hij tevreden terug op zijn eerste internationale avontuur.
The post Brons voor Michaël Battheu met Special Devils & Flames op Gothia Cup: “Tranen van geluk en een traantje voor hierboven” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Viktor Maddens kampioen in de Lowlands Tour

Onlangs vond de laatste stop van de Lowlands Tour plaats in Grevenmacher, Luxemburg. Viktor Maddens wist er een derde plaats te bemachtigen en dat was voldoende om de Lowlands Tour overall te winnen nadat hij eerder als eerste eindigde in Izegem.
The post Viktor Maddens kampioen in de Lowlands Tour appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze man in de VS over beslissing van Biden om uit de race te stappen: “De Democraten gaan de komende weken krabben om een oplossing te vinden”

De huidige president van de Verenigde Staten, Joe Biden, heeft bekend gemaakt dat hij uit de verkiezingsrace stapt en dus niet langer kandidaat is om zichzelf op te volgen. De democraten moeten nu halsoverkop op zoek naar een nieuwe presidentskandidaat om het op te nemen tegen Trump. Onze correspondent Pieter Colpaert geeft meer uitleg vanuit de Verenigde Staten.

Lees meer »

LIVE. Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden – Trump wil verhinderen dat Harris toegang krijgt tot campagnegeld Biden

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »