11 data om in de gaten te houden voor uw belastingaangifte

08:00 Een overzicht van de belangrijkste data voor uw belastingaangifte, inclusief deadlines en controletermijnen voor de fiscus. 

Meer krantenkoppen in België

Drukke zomer voor tennis- en padelclub Duinbergen

In Interclub Tennis greep Dames 6 zondag de provinciale titel op bezoek in KG Witte Beer in Brugge. Daarnaast zijn er nog teams in de running voor een provinciale titel. Bij de jeugd plaatsten Louise Opsomer en Camille Breugelmans zich voor de eindfase in Meisjes U17/4, waar ze uitkomen tegen TC Ter Straeten uit Varsenare. Deze finale wordt in TC

Lees meer »

“Kies in het volgende regeerakkoord eens voor wat écht belangrijk is, in plaats van overal drie kiezels te willen verleggen”

“Met een krappe meerderheid in het Vlaams Parlement valt te vrezen dat de toekomstige regering-Diependaele zichzelf weer zal opzadelen met een uitgebreide catalogus aan maatregelen voor elk microprobleem in de samenleving”, schrijft politiek journalist Astrid Roelandt. “Maar zo’n uitpuilend regeerakkoord stimuleert de middelmatigheid die we de afgelopen jaren zagen.”

Lees meer »

Luchthaven Oostende-Brugge krijgt grootste zonnepark van West-Vlaanderen: “60.000 zonnepanelen zorgen voor 100 procent groene stroom”

Op de luchthaven van Oostende-Brugge is maandag het startschot gegeven voor de bouw van het grootste zonnepark van West-Vlaanderen, met 60.000 zonnepanelen. “Dankzij dit project kan de luchthaven werken op honderd procent groene stroom”, stelt energieleverancier EnergyVision.
The post Luchthaven Oostende-Brugge krijgt grootste zonnepark van West-Vlaanderen: “60.000 zonnepanelen zorgen voor 100 procent groene stroom” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitverkoop wegens verbouwingen: Vanaf vrijdag 21 juni kortingen tot 50%

Juwelier Schotte in de Zwevegemsestraat zal in oktober een maand sluiten voor verbouwingen. Nele Schotte (46) nam de zaak in 2014 over. “Na tien jaar is het een goed moment om te verbouwen en wat te moderniseren. De winkel krijgt een tijdloze, warmere sfeer met houtelementen.”
The post Uitverkoop wegens verbouwingen: Vanaf vrijdag 21 juni kortingen tot 50% appeared

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Grote militaire manoeuvres gestart in Wit-Rusland – Rusland zegt dat het 114 Oekraïense drones heeft geneutraliseerd

Het Wit-Russische leger is in twee regio’s nabij de grens met Oekraïne gestart met grote manoeuvres: in de regio rond Brest, een stad op de grens met Polen, en nabij Homel, op de grens met bondgenoot Rusland. En Rusland zegt dat het donderdagnacht 114 Oekraïense drones heeft geneutraliseerd, die onder meer de regio Krasnodar in het zuiden van het land

Lees meer »

“Natuurlijk gaan de Rode Duivels winnen”: zelfs tijdens Graspop is koning voetbal nooit veraf

Een eclatante overwinning voor de Rode Duivels. Wie op Graspop de vraag stelt hoe de Belgen het er straks vanaf zullen brengen tegen Roemenië, krijgt alleen maar positieve vibes – én de belofte dat ze straks zullen kijken, op het grote scherm dat voorzien werd. Maar hoe stevig is die overwinning volgens metalheads nu écht? “Vier-één: dat moet haalbaar zijn.”

Lees meer »

Man aangehouden in Haarlem voor moordpoging op Spaanse politicus

Een 38-jarige man met de Tunesische nationaliteit is eerder deze maand in het Nederlandse Haarlem opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de poging tot moord op een Spaanse politicus. Het Openbaar Ministerie in Noord-Holland bevestigt berichtgeving in Spaanse media hierover. De Spaanse politie meldt dat het om de vermoedelijke schutter gaat.

Lees meer »

LIVEBLOG BK WIELRENNEN. Philipsen: “Er gaat hard gekoerst worden” – Van Aert: “Als ik mee voorin zit, zal ik zeker mijn kans wagen”

Vandaag staat het BK wielrennen op het programma. Remco Evenepoel wilde maar wat graag nog een jaar langer rondrijden in de tricolore trui, maar door ziekte liggen er kansen voor onder anderen Wout van Aert, Jasper Philipsen, Tim Merlier, Arnaud De Lie, Maxim Van Gils, Thibau Nys en Jasper Stuyven. Volg het Belgisch kampioenschap op de voet in onderstaande liveblog.

Lees meer »