Man lichtgewond nadat ballon met lachgas in gezicht ontploft in Borgerhout

In het Antwerpse district Borgerhout is een inzittende van een wagen woensdagochtend lichtgewond geraakt toen een ballon met lachgas die hij aan het gebruiken was, in zijn gezicht ontplofte. Dat zegt de lokale politie. De man mag ook nog een GAS-boete verwachten voor het lachgasgebruik.

 

Meer krantenkoppen in België

Koen Wauters gaat donderdag live in gesprek met Alexander De Croo: “Zijn woordvoerder vroeg me om mijn vragen door te sturen, maar dat heb ik geweigerd”

Gaat Koen Wauters de politieke toer op? Op Hemelvaartsdag gaat het VTM-gezicht live op Instagram in gesprek met premier Alexander De Croo (Open Vld). De zanger/presentator mag en kan de premier alles vragen en is dat ook van plan. Laat hij zich voor de kar van de politicus spannen en maakt Koen zo voor het eerst zijn politieke voorkeur kenbaar?

Lees meer »

Carl Devos over doorrekening verkiezingsbeloftes: “Bij sommige partijen is het kiezersbedrog”

De doorrekening van de verkiezingsvoorstellen door het Planbureau is goed nieuws voor de kiezer, schrijft politicoloog Carl Devos (UGent). “Het toont aan hoe verschillend de partijen dezelfde vraagstukken aanpakken.” Al zijn er volgens hem ook partijen die “de hemel beloven, maar langs geen kanten aantonen hoe ze die mogelijk maken. Dat is kiezersbedrog.” Welke partij komt als ‘winnaar’ uit de

Lees meer »

Gers Pardoel vertelt waarom hij écht opstapte bij ‘Special Forces’: “Die ene opmerking van de instructeurs was de druppel”

“Ik kán niet meer.” Met die woorden zette Gers Pardoel (42) maandag een punt achter z’n deelname aan ‘Special Forces’. De zanger groeide de voorbije weken uit tot een van de meest omstreden en ongehoorzame kandidaten. “Of ik problemen heb met gezag? Misschien een béétje”, lacht de Nederlander, die ook de échte reden van z’n vertrek deelt. “Van een gebroken

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. EU: winst op bevroren Russische tegoeden naar wapens Oekraïne – Rusland rukt verder op en verovert weer twee dorpen

Het Russische leger lijkt erin te slagen steeds verder op te rukken in Oekraïne. Het Russische ministerie van Defensie meldt woensdag dat zijn strijdkrachten nog twee dorpen aan de frontlinie hebben veroverd. Rusland heeft in de nacht van dinsdag op woensdag ook “massale” luchtaanvallen uitgevoerd op diverse Oekraïense regio’s. Volgens de Oekraïense minister van Energie waren de aanvallen gericht op

Lees meer »

HRW: mogelijk sprake van genocide in Soedan

In de Soedanese regio Darfur maken rebellen van de Rapid Support Forces zich schuldig aan etnische zuivering. Dat stelt ngo Human Rights Watch (HRW) in een nieuw rapport. Met name de etnische minderheid Massalit en andere niet-Arabische gemeenschappen zijn het slachtoffer van systematisch geweld.

Lees meer »

Onbekende zanger halfuur voor concert uit hotelbar geplukt als voorprogramma van Take That: “Surreëel”

De Britse band Take That had een enorme verrassing in petto voor zanger en gitarist Daniel Rooney. De onbekende Schot stond plots voor 14.000 mensen te zingen nadat hij uit een hotelbar werd geplukt. Het oorspronkelijk voorprogramma Olly Murs moest afzeggen, omdat hij er niet op tijd zou geraken. “Een waardige vervanger, zijn optreden was geweldig!”, klonk het.

Lees meer »

Quiz – Hoe goed ken jij Zedelgem?

Hoe goed ben jij vertrouwd met het reilen en zeilen in Zedelgem en de deelgemeenten? Ga je al eens op café? Heeft het kasteel van Loppem geen geheimen voor je? Waag dan je kans in deze gemeentequiz van Zedelgem. Succes!
The post Quiz – Hoe goed ken jij Zedelgem? appeared first on KW.be.

Lees meer »