Ballon uit Engeland landt in Beernemse voortuin: wie is Kelly, die de ballon opliet ter ere van haar overleden geliefde?

Vlaams parlementslid Vicky Renaert ontdekte maandag een bijzondere vondst in haar voortuin in Beernem: een gouden, stervormige ballon met een kaartje eraan. Op dat kaartje staat een ietwat trieste, maar ook ontroerende tekst. Een zekere Kelly liet de ballon op ter ere van de verjaardag van haar overleden geliefde.

Een beetje opzoekingswerk leerde Vicky dat de ballon afkomstig is van de Card Factory in West Yorkshire – een stedelijk graafschap nabij Leeds – in Engeland. Vindster Vicky hoopt dat Kelly geïdentificeerd kan worden, zodat ze haar veel moed kan toewensen bij het verlies van ‘haar ‘John. Delen wordt dus aangemoedigd op sociale media.

The post Ballon uit Engeland landt in Beernemse voortuin: wie is Kelly, die de ballon opliet ter ere van haar overleden geliefde? is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Drie Moorselenaars in het zog van de renners: “De Mannekes van de Giro”

Tijdens de rustdag van de ronde van Italië werd het een hartelijk weerzien tussen matrassenmannen Wim Vanneste en Philiep Derthoo en verzorger Steven D’Helft. Moorsele boven in de Giro! De belevenissen van Wim en Philiep kan je volgen in hun blogspot.
The post Drie Moorselenaars in het zog van de renners: “De Mannekes van de Giro” appeared first on

Lees meer »

Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje: “De vonk sloeg meteen over”

Willy Van de Velde (92) en Annie De Zutter (85) zijn maar liefst 65 jaar getrouwd. Een speciale huwelijksverjaardag die het koppel niet onopgemerkt voorbij liet gaan. Om deze bijzondere gelegenheid uitgebreid te vieren, verzamelden ze samen met hun familie in restaurant Artisan, waar ze genoten van een lekker etentje.
The post Willy en Annie varen in briljanten huwelijksbootje:

Lees meer »