‘ChatGPT-moment voor robots ligt maar enkele jaren in de toekomst’

18:00 Laten we de was en de plas over enkele jaren doen door een vriendelijk ogende robot? Volgens de Noorse ondernemer Bernt Børnich is het geen wensdroom meer. ‘Bij de robots die we uittesten, zien we nu … 

Meer krantenkoppen in België

REACTIES. De Bruyne en Tedesco tevreden, maar zien ook gebrek aan efficiëntie: “Hadden 5 keer kunnen scoren” – Theate stelt gerust na wissel

En of de 2-0-zege tegen Roemenië deugd deed bij de Rode Duivels. Domenico Tedesco wees wel meteen op het gebrek aan efficiëntie. “We hadden vijf keer kunnen scoren.” Recordinternational Jan Vertonghen stond ondertussen te blinken in de interviewzone. “Zo’n matchen zijn de beste. Niet twijfelen of rekenen, maar er vanaf het begin voor gaan.” Zijn collega-verdediger Theate stelde de fans

Lees meer »

Nieuwe Tuinrangers geven gratis tuinadvies

Sinds kort telt Harelbeke nieuwe Tuinrangers, inwoners die gratis tuinadvies geven om de tuin bestand te maken tegen de klimaatveranderingen en bij te dragen aan een betere biodiversiteit. Met hun gratis en deskundig advies bieden ze concrete tips en oplossingen.
The post Nieuwe Tuinrangers geven gratis tuinadvies appeared first on KW.be.

Lees meer »

Armie Hammer spreekt voor het eerst over beschuldigingen van kannibalisme: “Dankbaar voor elk hoofdstuk in mijn leven”

Armie Hammer (37) heeft voor het eerst sinds hij begin 2021 beschuldigd werd van seksueel misbruik een interview gegeven. In de podcast ‘Painful Lessons’ praat hij openhartig over de aantijgingen die het einde van zijn acteercarrière betekenden. “Ik ben nu op het punt in mijn leven waar ik dankbaar ben voor alles wat me overkomen is.”

Lees meer »

Procureur eist 30 maanden cel tegen medeverdachte van Sven Pichal: “Weerzinwekkend, je geraakt niet zomaar aan zo’n beeldmateriaal”

Het parket van Antwerpen heeft maandag 30 maanden celstraf en 8.000 euro boete, waarvan een deel met probatie-uitstel mag zijn, geëist tegen musicalacteur Reuben D.B. Hij moest zich verantwoorden voor bezit en de verspreiding van kinderpornografisch materiaal. Reuben D.B. is een medeverdachte van radiopresentator Sven Pichal, die later op de dag voor de raadkamer verschijnt.

Lees meer »

Nazi-roofkunst verdwijnt uit Zwitsers museum, Belgische directeur: “Jammer voor het publiek, goed voor Joodse eigenaars” 

In het Kunsthaus in Zürich worden vandaag 6 schilderijen van de muur gehaald, en niet van de minste: Van Gogh, Monet, Gauguin. Ze horen bij een verzameling van een nazi-wapenhandelaar en mogelijk zijn ze onder dwang verkocht door hun Joodse eigenaars tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nazi-roofkunst dus, in ruimere zin. VRT NWS sprak met Ann Demeester, de Belgische directrice van

Lees meer »

Vrachtwagenbestuurder riskeert één jaar cel nadat hij fietsster doodreed: “Ik denk er nog elke dag aan”

Een West-Vlaamse vrachtwagenbestuurder die in oktober 2022 op de N70 in Belsele een overstekende fietsster aanreed, verscheen maandag voor de politierechtbank. De 76-jarige vrouw uit Belsele overleefde de aanrijding niet. De vrachtwagenbestuurder riskeert één jaar cel en een lang rijverbod. “Ik kan de klok helaas niet terugdraaien. Ik zie de feiten nog elke dag voor mij”, aldus de man.

Lees meer »