Delphine Heenen, CEO van KickCancer: ‘Ik wil niet alleen de mama van een kind met kanker zijn’

18:20 Ze maakte carrière als zakenadvocaat. Maar sinds de ziekte van haar zoon heeft ze als CEI van KickCancer een andere missie: kinderkanker de wereld uit helpen. Ontbijt met De Tijd. 

Meer krantenkoppen in België

Gérard Depardieu gearresteerd voor aanranding

Gérard Depardieu (75) is maandag door de politie in Parijs gearresteerd. Eerder die dag was hij al gedagvaard en ondervraagd in verband met een onderzoek naar seksueel misbruik. Twee vrouwen beschuldigen hem van aanranding op de set van de Franse films ‘Le magicien et les siamois’ en ‘Volets verts’.

Lees meer »

NIEUW: ‘COMEDY COLISEE LIVE’ BRENGT DE BESTE COMEDY NAAR BLANKENBERGE

Het Colisee Theater in Blankenberge is vanaf de herfst de thuishaven voor de allerbeste stand-up comedy. Met ‘Comedy Colisee Live’ schrijven WP Events en Comedy Oostende samen een nieuwe pagina in de lange traditie van humor aan zee.
The post NIEUW: ‘COMEDY COLISEE LIVE’ BRENGT DE BESTE COMEDY NAAR BLANKENBERGE appeared first on KW.be.

Lees meer »

Waarom worden we zo slechtgezind van regenweer?

Het aanhoudende regenweer zorgt bij heel wat mensen voor een slecht humeur. Volgens biometeoroloog Bert Heusinkveld van de Wageningen Universiteit zijn daar een paar logische verklaringen voor. Van de isolatiewaarde van je kleding tot de oertijd: een paar redenen waarom je het zo moeilijk hebt met de druilerige lente.

Lees meer »

Tongerse mama van Quinn (12) met autisme schrijft open brief aan Vlaams minister van Onderwijs Weyts: “Het is bijna leuren met je kind”

De provincie Limburg kampt met ernstige tekorten in het buitengewoon onderwijs. Daarom schreef Carolien Groenendaels uit Tongeren een open brief aan Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA). Haar zoon moet in september naar het secundair onderwijs. "Maar op dit moment weet ik niet wat er in september met mijn kind zal gebeuren. Hij is leerplichtig, maar kan nergens heen",

Lees meer »