“Als ik dat vertel, word ik opnieuw wat kortademig”: Lynn Van den Broeck kwam haar grenzen tegen in ‘Special forces’

“Ik ben nog een paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde? 

Meer krantenkoppen in België

Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf van twee jaar aan

Blankenbergenaar Dylan L. (28) vecht voor de Brugse rechtbank de twee jaar effectieve celstraf aan die hij bij verstek kreeg opgelegd voor drugshandel. Ondanks een eerdere veroordeling bleef hij cocaïne en cannabis verkopen. De man werd onlangs opgepakt in Tenerife, maar werd nog niet uitgeleverd.
The post Na gepronk met luxeleventje op Tenerife: dealende kapper uit Blankenberge vecht celstraf

Lees meer »

LIVEBLOG ANDERLECHT-CLUB. Tevergeefse stormloop op tickets: paars-wit had Lotto Park twee keer kunnen uitverkopen

De apotheose in onze Belgische eerste klasse nadert. Met Anderlecht dat zondag tegen grote rivaal Club Brugge landskampioen kan worden, als het resultaat in Cercle-Union enkele uren ervoor tenminste meezit voor paars-wit. Hoe dan ook: suspense en spanning alom voor de kraker. Niet enkel zondag, maar een hele week lang. En van dat alles hoeft u bij HLN niets missen.

Lees meer »

Amerikaans president Biden daagt Trump uit voor debatten in juni en september, Trump gaat akkoord

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn Republikeinse tegenstrever Donald Trump uitgenodigd om twee presidentiële televisiedebatten te houden, in juni en september. Dat zou gebeuren zonder de Commission on Presidential Debates, die de debatten normaal organiseert. Volgens Biden is de klassieke debatformule een te groot spektakel, dat te weinig focust op wat de kandidaten zeggen. Trump gaat akkoord met het

Lees meer »

POLITIEKE ANALYSE. “Is nu echt álles politiek geworden?”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe de vele tinten grijs tussen zwart en wit verdwenen lijken, met het Songfestival als recentste voorbeeld. “Nooit gekeken, noch gestemd, maar nu twintig stemmen voor Israël uitgebracht. Is

Lees meer »

Ketnetband komt naar Marktrock Poperinge

De organisatie van Marktrock Poperinge maakte bekend dat de KetnetBand opnieuw zal afzakken naar de Grote Markt. Ook The Juliets staan op de affiche voor de komende editie.
The post Ketnetband komt naar Marktrock Poperinge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze creëren sfeer van haat”: regering van Slovakije legt schuld voor aanslag op premier Fico bij media en oppositie

Na de moordaanslag op premier Robert Fico van Slovakije was de regering er snel bij om de verantwoordelijkheid bij de oppositie en de media te leggen. Die zouden "een sfeer van haat creëren". "Journalisten vrezen dat de regering de aanslag zal gebruiken om kritische media zwart te maken en meer aan banden te leggen", zegt onze Oost-Europakenner Marijn Trio.

Lees meer »

Bewindvoerder KV Oostende spreekt klare taal: “Geen volwaardig licentiedossier, op 3 juni vragen we het faillissement aan”

Na de berichtgeving van gisteren moeten we spijtig genoeg bevestigen dat er geen mirakeloplossing meer uit de bus is gekomen om een overname te verwezenlijken. Dit betekent dat KV Oostende morgen geen volwaardig licentiedossier kan indienen bij het C-Sar.
The post Bewindvoerder KV Oostende spreekt klare taal: “Geen volwaardig licentiedossier, op 3 juni vragen we het faillissement aan” appeared

Lees meer »

Vredesactivisten en Palestijnse Ieperlingen herdenken Nakba op Ieperse Grote Markt

De vredesdienst van Stad Ieper organiseerde op woensdag 15 mei een stiltecirkel op de Grote Markt om de Nakba te herdenken, de vlucht van ongeveer 750.000 Palestijnen bij de vorming van de staat Israël. “Wat in Gaza gebeurt is de extreme climax van deze decennia durende onderdrukking”, klinkt het.
The post Vredesactivisten en Palestijnse Ieperlingen herdenken Nakba op Ieperse

Lees meer »

Care for Life schenkt 300 euro aan OC Cirkant

Op zondag 24 maart organiseerde Care for Life Zedelgem, een initiatief van Johnny Eecloo en zijn dochter Celien, een lenteconcert met Jan de Wilde ten voordele van OC Cirkant.
The post Care for Life schenkt 300 euro aan OC Cirkant appeared first on KW.be.

Lees meer »