Romain Haghedooren is nieuwe T1 van Dosko Beveren

Derdeprovincialer Dosko Beveren heeft zijn nieuwe trainer voorgesteld. Romain Haghedooren (37) heeft een rijkgevulde voetbalcarrière achter de rug en was tot voor kort hoofdtrainer bij eersteprovincialer KSK Oostnieuwkerke. Hij volgt bij Dosko Lieven Dheedene op, die onlangs zijn ontslag gaf.

Romain Haghedooren is geen onbekende naam in het voetbalwereldje. Hij debuteerde in de Jupiler Pro League bij Excelsior Moeskroen in het seizoen 2005-2006, waar hij een dertigtal matchen speelde. Daarna voetbalde hij in tweede klasse bij RFC Tournai, FC Brussels en KSV Roeselare en was hij ook nog actief bij Winkel Sport, Torhout KM en VK Dadizele, waar hij zwaar geblesseerd geraakte aan de knie.

De voorbije 2,5 seizoenen was hij actief als hoofdcoach bij KSK Oostnieuwkerke, maar daar gaf hij onlangs zijn ontslag. “Ik heb er constant tegen de degradatie moeten vechten en dat vergt veel van een coach”, vertelde Haghedooren in deze krant over zijn vertrek bij de eersteprovincialer.

Hij gaf toen wel aan open te staan voor een nieuwe uitdaging, want “ik kan niet zonder voetbal”. Die heeft hij na een tiental dagen al gevonden bij Dosko Beveren, waar Lieven Dheedene onlangs zijn ontslag gaf als T1 nadat hij zich niet meer gesteund voelde door enkele spelers. Dosko staat momenteel derde in derde provinciale A met 23 punten uit elf matchen.

The post Romain Haghedooren is nieuwe T1 van Dosko Beveren is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kattenstoet brengt tienduizenden mensen op de been in Ieper

In Ieper zijn zondagmiddag tienduizenden mensen gaan kijken naar de Kattenstoet. Het was voor het eerst in 6 jaar dat die nog eens passeerde, want door corona ging de vorige editie niet door. Bij de Kattenstoet draait alles – de naam zegt het zelf – om katten. Ze verwijzen naar het vroegere gebruik van katten in Ieper om het laken

Lees meer »

Leuvens parket trekt 515 rijbewijzen in tijdens actiemaand ‘gsm-gebruik achter het stuur’

Tijdens de afgelopen maand maart heeft het Leuvense parket voor de 4e maal een actiemaand gehouden rond gsm-gebruik achter het stuur. Daarbij werden 515 bestuurders van motorvoertuigen betrapt terwijl ze een mobiel elektronisch apparaat gebruikten achter het stuur. Zij zagen hun rijbewijs meteen ingetrokken worden voor een periode van 15 dagen. Dat meldt het Leuvense parket maandag.

Lees meer »

Kris De Pauw (Avanti Brugge) wil promotie afdwingen

Het is mogelijk een unicum in het Vlaamse basketbal: een coach die aan de leiding staat, slechts één keer verloren heeft en vóór het einde van de competitie de laan wordt uitgestuurd. Het gebeurde bij Avanti Brugge, waar Kris De Pauw enkele weken geleden overnam en meteen een klaar omlijnde opdracht kreeg: de ploeg door de play-offs naar promotie leiden.<br

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de winnaar van De Mol 2024

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als het Molletje van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

Negende en laatste Kattenstoet voor regisseur Bart Cafmeyer: “In schoonheid eindigen, maar het wordt even slikken”

Hij heeft er zes jaar op moeten wachten, maar zondag is regisseur Bart Cafmeyer dan toch nog aan zijn negende en laatste Kattenstoet toe. De honger is dan ook zeer groot, niet alleen bij de regisseur zelf, maar daarna lonkt het zwarte gat. “Het moment dat de stoet eindigt en iedereen euforisch is, dan zal het emotioneel worden voor mij”,

Lees meer »

Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs

Bij verbouwingswerken op de site van het middeleeuwse vissersdorp Walraversijde in Oostende werden opnieuw belangrijke vondsten gedaan en geeft de bodem weer wat meer geheimen prijs over de ooit erg welvarende vissersgemeenschap die ook handel dreef met overzeese gebieden.
The post Middeleeuws vissersdorp Walraversijde in Oostende geeft na archeologische opgravingen weer wat meer geheimen prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na winst in ‘Idool’ verdween Joeri Fransen weer in de anonimiteit: “Ik was een tijdje dokwerker”

Zijn carrière nam een blitzstart toen hij het tweede seizoen van ‘Idool’ won. Maar minstens even snel doofde de ster van Joeri Fransen (42) en keerde hij de showbizz ontgoocheld de rug toe. In ‘Dag Allemaal’ blikt hij terug op z’n woelige professionele carrière. Nu duikt hij opnieuw op in ‘Sing Again’, maar hij had wel een heel bijzondere voorwaarde

Lees meer »

Onder invloed van lachgas meermaals toegeslagen op snelwegbrug

Ze waren onder invloed van lachgas en niet aan hun proefstuk toe, de vijf hangjongeren die afgelopen weekend op een snelwegbrug boven de E42 een loodzwaar riooldeksel doelbewust naar beneden lieten bengelen. Nadat bleek dat de Roemeense trucker Gheorghe Tibil (50) het niet had overleefd, stapte een van hen zondagavond beschaamd naar de politie.

Lees meer »

Zelfs een eyeliner van 10,99 euro kan je in schijven afbetalen, maar is dat wel een goed idee? “Vroeger was het duidelijk: als je geld op is, is het op. Nu is dat niet meer zo”

Wat in je online winkelmandje zit, kan je tegenwoordig met één druk op de knop bestellen. Betalen doe je achteraf, in verschillende termijnen. Ook als het om iets van pakweg 10 euro gaat. Volgens experts is dat geen gezonde ontwikkeling. “Eigenlijk wil dat zeggen dat je er niet genoeg geld voor hebt.”

Lees meer »

Koning Charles geeft militaire functie door aan kroonprins William

De Britse koning Charles (75) heeft een van zijn militaire titels overgedragen aan zijn troonopvolger prins William (41). De vorst droeg maandag aan zijn oudste zoon het erecommando van het Army Air Corps over, dat hij zelf zo’n 30 jaar bekleedde. Prins William is nu hoofd-kolonel van het gelijknamige korps.

Lees meer »