Stephanie Lamoline exposeert in Sint-Annakasteel

Nog tot en met maandag 13 mei loopt in het Sint-Annakasteel in Maldegem de expo Vortex met werk van Stephanie Lamoline (47).

Zij was vorig jaar de eerste laureaat van de derde editie van Prijs van de Makers, een prijs waarmee de gemeente Maldegem kunstenaars een platform biedt. “Stephanie kreeg van ons niet alleen een geldprijs, maar ook de kans om te exposeren in het Sint-Annakasteel”, vertelt schepen van Cultuur Nicole Maenhout (N-VA). (MIWI)

De expo Vortex is te bezoeken op zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur en op maandag van 10 tot 12 uur.

The post Stephanie Lamoline exposeert in Sint-Annakasteel is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Officieel: Hansi Flick volgt Xavi op als trainer van Barcelona

Hansi Flick (59) is de nieuwe coach van FC Barcelona. De Duitser bereikte eerder al een principeakkoord voor twee jaar met voorzitter Laporta. Flick wordt in Camp Nou de opvolger van Xavi, die na heel wat plotwendingen vrijdag te horen kreeg dat het definitief einde verhaal was voor hem in Catalonië.

Lees meer »

KIJK LIVE. Trump reageert uitgebreid op veroordeling zwijggeldzaak

Donderdag reageerde Republikeins presidentskandidaat Donald Trump al kort op zijn veroordeling door een jury in een strafzaak in New York. Vandaag staat een persconferentie gepland in Trump Tower waar verwacht wordt dat hij uitgebreider zal spreken over het verdict. Bovenaan dit artikel kan je de toespraak live volgen vanaf 17 uur.

Lees meer »

Speurhond vindt half miljoen euro in kelder van vriend van Jamal Ben Saddik… En zo wordt witwasserij van Nederlandse sportmakelaar blootgelegd

“Dat geld komt uit de sponsoring voor zijn Instagram-account.” Kickbokser Jamal Ben Saddik stond vrijdag samen met zijn broer Saïd en een bevriende tuinaannemer terecht voor het witwassen van crimineel geld. Een huiszoeking met een geldhond bij de tuinaannemer leidde tot de ontdekking van 500.000 euro aan cash geld in de kruipkelder van zijn villa. Die villa, inclusief het zwembad

Lees meer »

VS en China hervatten binnenkort militaire telefoongesprekken

De Verenigde Staten en China gaan in de komende maanden hun militaire telefoongesprekken hervatten. Dat heeft de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin verteld na een gesprek met zijn Chinese ambtsgenoot Dong Jun in Singapore. De Amerikaanse en Chinese ministers van Defensie zagen elkaar voor het eerst in anderhalf jaar tijdens de jaarlijkse veiligheidsconferentie van Azië, de Shangri-La Dialoog. De

Lees meer »

Uitvaartcentrum van de toekomst

De bekende vestiging van uitvaartzorg Bleyaert DELA in Sint-Kruis is sinds enkele weken gesloten. Het bedrijf laat het gebouw waar het decennia geleden allemaal begon, slopen om er ‘het uitvaartcentrum van de toekomst’ te bouwen. “Over anderhalf jaar willen we openen”, zegt zaakvoerder Frederique De Grande.
The post Uitvaartcentrum van de toekomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

KV Mechelen bereikt mondeling akkoord met Besnik Hasi

De toekomst van Besnik Hasi (52) ligt dan toch bij KV Mechelen. Een paar weken nadat hij zijn afscheid aankondigde, hebben trainer en club nu een mondeling akkoord over een verlengd verblijf nadat beide partijen opnieuw naar elkaar zijn toegegroeid. Ondanks nog interesse in Hasi van andere clubs, zoals STVV dat coach Thorsten Fink waarschijnlijk ziet vertrekken.

Lees meer »

Studente (23) oog in oog met haar verkrachter, die zes jaar cel riskeert: “Hij mag hier niet mee wegkomen, want ik kreeg levenslang”

Ze bood hem een slaapplaats na een ruzie met zijn lief, maar dat zou een Nederlandse studente zwaar bekopen. Naar eigen zeggen werd ze brutaal verkracht door Ahmed K., die nu zes jaar cel riskeert. “Ik was lief voor haar”, beweerde hij zelf.
The post Studente (23) oog in oog met haar verkrachter, die zes jaar cel riskeert: “Hij

Lees meer »

Huiszoeking in Europees Parlement in dossier rond Russische inmenging: “Medewerker verdacht van passieve corruptie en lidmaatschap van criminele organisatie”

Er zijn de hele voormiddag huiszoekingen geweest bij een medewerker van het Europees Parlement, zowel in zijn kantoren in Brussel en Straatsburg als bij de man thuis in Schaarbeek. De huiszoeking kadert in een onderzoek naar passieve corruptie en lidmaatschap van een criminele organisatie, en heeft betrekking op aanwijzingen van Russische inmenging en propaganda. De verdachte is een Franse medewerker

Lees meer »