Voor ogen van haar dochter 100 meter naar beneden gestort: moeder uit Eeklo sterft bij tragisch ongeval op Gran Canaria

Bij een tragisch ongeluk op een van de hoogste rotsen op Gran Canaria is een moeder (57) uit Eeklo voor de ogen van haar dochter (28) honderd meter naar beneden gestort. Er kon geen enkele hulp meer baten. “Val je daar, dan is het dodelijk.”

 

Meer krantenkoppen in België

Rechtbank maakt familie Appeltans 8,5 miljoen euro lichter: “Ze leven zelf in luxe maar bij huurders ontbrak basiscomfort”

Een effectieve gevangenisstraf van 40 maanden én elk 2 miljoen euro boete. Manu Appeltans (42) uit Hoeselt en zijn vader Arnold (72) uit Sint-Truiden kennen hun straf voor huisjesmelkerij in Leuven en krotverhuur. In totaal had de familie 56 panden op haar naam, bij 51 ervan moest de stad een dossier openen. De rechtbank oordeelde vandaag streng voor de beruchte

Lees meer »

Zelfs skeletanalyses zijn in aantocht: chip in bal is nog maar begin van technologische golf die voetbal zal overspoelen

Dit artikel komt met een waarschuwingslabel: niet geschikt voor nostalgische lezers. Een chip in de bal die hands vaststelt, zoals Rode Duivel Loïs Openda overkwam, is nog maar het begin van een technologische golf die het voetbal overspoelt. Artificiële intelligentie en zelfs skeletanalyses kloppen aan de deur van de VAR. In de naam van professionalisme – en als munitie in

Lees meer »

Maand rijverbod en boete voor buiteling tijdens oudejaarsnacht in Menen

Een 46-jarige man uit Menen is door de Kortrijkse politierechter veroordeeld tot een rijverbod van 1 maand en een boete van 800 euro. Tijdens de oudejaarsnacht van 2023 knalde hij in Menen met 1,63 promille alcohol in het bloed tegen een boom.
The post Maand rijverbod en boete voor buiteling tijdens oudejaarsnacht in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Spoorwegovergang Bevrijdingslaan afgesloten

Infrabel voert tot 22 juni onderhoudswerken uit aan de overweg in de Bevrijdingslaan. “Ze zullen de rails vervangen en de wegbekleding rondom de overweg verfraaien. Die werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen”, spreekt burgemeester Gino Devogelaere (Samenéén).
The post Spoorwegovergang Bevrijdingslaan afgesloten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontploffing Hoboken: deel van gebouw weggeblazen

Op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) heeft deze ochtend een explosie plaatsgevonden. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Dat bevestigt de Antwerpse brandweer aan onze redactie. Twee verdiepingen zouden zijn ingestort. Het is niet duidelijk of er mensen in het gebouw waren.

Lees meer »