Nieuwenhovespurters met 37ste Flanders Field Classics

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni organiseert wtc De Nieuwenhovespurters opnieuw zijn befaamde Flanders Field Classics.

Op zaterdag kan je kiezen tussen 25, 50, 80, 110 en 140 kilometer. Starten kan tussen 7 en 14 uur. Voor de 110 en 140 kilometer moet je respectievelijk voor 11 en 10 uur van start gaan.

Op zondag kan je dezelfde tochten ondernemen, maar dan valt de langste afstand weg. Starten kan die dag enkel tussen 7 en 10 uur.

De prijzen variëren van 3 tot 8 euro, inclusief bevoorrading. Het event vindt plaats aan het oc Nieuwenhove in de Kerkhofstraat.

Meer info krijg je bij Rony Beirlaen op het nummer 0470 34 13 96 en op www.nieuwenhovespurters.be.

The post Nieuwenhovespurters met 37ste Flanders Field Classics is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Een bloemetje voor Ria die de klok rond voor haar Bertrand zorgde

“Als er iemand een bloemetje verdient, dan is het mijn moeder Ria Hautekier wel”, mailt Davy Van Stekelenburg naar onze redactie. “Ondanks haar longziekte COPD stond ze jarenlang dag en nacht paraat voor mijn vader die zwaar ziek was.”
The post Een bloemetje voor Ria die de klok rond voor haar Bertrand zorgde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De vonk sloeg over op de begrafenis van onze papa”: schoonbroers Timothy Dupont en Laurenz Rex rijden zondag samen het BK op de weg

Wees niet verbaasd wanneer Timothy Dupont en Laurenz Rex zondag tijdens het BK wielrennen in Zottegem broederlijk naast elkaar fietsen. De twee zijn immers niet alleen ex-ploegmaats en boezemvrienden, maar ook schoonbroers. Rex is namelijk al twee jaar samen met Sascha, de zus van Timothy. Wij zochten hen op.
The post “De vonk sloeg over op de begrafenis van

Lees meer »

Opbrengst pop-upwinkel van Genkse leerlingen gaat naar dierenasiel: “De kinderen waren heel enthousiast om dat grote bedrag van 1.789 euro te kunnen schenken”

De leerlingen van de Genkse basisschool De Bladwijzer hebben 1.789 euro geschonken aan het dierenasiel in Genk. Dat geld verdienden de leerlingen door in de laatste week van maart een pop-upwinkel ‘Fiorella’ te openen in Shopping 1. In de winkel focusten ze zich op duurzaamheid en verkochten ze planten, keramiek gemaakt door mensen met een beperking, boeken, schilderijen van de

Lees meer »

500 euro verschil tussen werken en niet werken en de hoogste pensioenen aftoppen. Dit is hoe de partijen in onderhandeling stappen voor federale regering

Samen met het slechte begrotingsrapport gaf Europa België woensdag een ‘miniregeerakkoord’ mee. Daarin staan vijf harde aanbevelingen: belastingen verschuiven, hogere tewerkstelling, vergrijzing aanpakken, minder uitgeven aan gezondheidszorg en weg van fossiele energie. Maar hoe denken de vijf gedoodverfde coalitiepartners – CD&V, N-VA, MR, Vooruit en Les Engagés – over deze dringende kwesties?

Lees meer »

Isabelle (46) is met BenG al 20 jaar actief in de kledingwereld: “Elke klant heeft bij mij zijn eigen patronen en zelfs een eigen databank”

Isabelle Godefroij (46) waagde twintig jaar geleden de sprong om met BenG een eigen firma te starten. Sindsdien is ze er, dankzij heel wat doorzicht en aanpassingsvermogen, in geslaagd een vaste plaats in de mode- en confectiewereld te veroveren. Ze vierde recent het twintigjarige bestaan met klanten, vrienden en familie. Wij keken met deze ondernemende dame terug op twintig bewogen

Lees meer »

Spikkerelle stelt seizoen 2024-2025 voor

Theaterzaal Spikkerelle in Avelgem heeft tijdens de Spikkerelle Cruise het cultuurseizoen 24-25 voorgesteld. Onder andere West-Vlamingen Wim Willaert en Mooneye houden er halt. Het belooft weer een zinderend cultuuravontuur te worden.
The post Spikkerelle stelt seizoen 2024-2025 voor appeared first on KW.be.

Lees meer »